A várhatóan tartóssá váló hőség miatt péntek 0 órától jövő kedd éjfélig másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos - tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Na, már megint...! Ez nem igaz, mi a fenének kell itt csinálni a showt ezzel a hülye hőségriadózással?? Az agyamra megy már, hogy amint végre jön egy jó kis melegebb időszak, rögtön kezdődik a hajcihő, a nyavalygás, hogy mikor lesz enyhülés, és az emberek meg akarnak halni az "agylágyító forróságtól"! Tessék tudomásul venni, hogy kontinentális éghajlaton nyáron meleg van; akinek ez nem tetszik, az költözzön a jegesmedvék közé! Egy hónap múlva meg lehet, hogy majd már fűteni kell.
töky
@ Zsoel.

Bassza meg a jeges medve,
de el vagyok keseredve...
varrólány
@Zsoel: Nem mindenki bírja a hőséget ám, a figyelmeztetés nem árt. Sokan lehetnek rosszul főleg idősebbek.Bár ha nem mondják is észrevesszük, hogy irtóra melegünk van.
Zsoel
@varrólány: Rátapintottál a lényegre. Nem is azt vonom kétségbe, hogy vannak, akikre rossz hatással van a meleg (bár attól függetlenül továbbra is azt mondom, hogy Magyarországon gyakrabban fázunk, mint amennyiszer melegünk van), csak ettől a ma divatos és tök fölösleges szenzációhajhászástól borul el mindig az agyam. Az ember magától is észreveszi, hogy hideg van, köd van, fagy, esik az eső, fúj a szél, felhős az ég, vagy éppen megpistul a melegtől. Akinek ártalmára van a meleg, az ilyenkor magától is megpróbál a lakásban vagy az árnyékban maradni, aki meg nem teheti, annak pedig úgyis olyan mindegy, mit pampog a főorv. Sokan örülnek a melegnek, én is, pedig én is jobban szeretem a tavaszi és őszi langyosabb időjárást, mint ezt, de attól még jólesik, hogy egygatyában lehet lenni éjjel-nappal. Meg azokra is kell gondolni, akik ilyenkor nyaralnak, nekik milyen jólesik a kánikula!
Ez ugyanaz, mint amikor tél elején a közútkezelő veri a mellét, hogy jöhet a tél, mert fölkészültek rá. Ja, fölkészülnek azok mindenre, csak arra nem, hogy télen hó is eshet, aztán ötcentis hólepelnél megbénul az egész ország, mert kapkodnak fűhöz-fához, csak épp a munkájukat nem tudják végezni, ugyanis rendre olyankor derül ki, hogy ez hiányzik meg az nem áll rendelkezésre.
Rézangyal
Tény, hogy nem vagyunk egyformák. Én pölö utálok a saját levemben fortyogni. Utálom, hogy zuhanyozás után 5 perccel megint ragadok az izzadtságtól. A bőrömet nem tudom levetni.
A hideg ellen viszont tudok védekezni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.