349 háziőr vigyázza majd a 199 országgyűlési képviselő - vagy inkább Kövér László - nyugalmát a most napvilágot látott tervek szerint. Erre 2,3 milliárd forintot költ el teljesen értelmetlenül az ország - hívta fel a figyelmet Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országos elnökségi tagja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ProPeller Mariann
Mi a bánatért kell őrizni őket? Ha félnek, béreljenek maguknak, azért van a fizetésük meg a "költségtérítés". Egyébként meg nem őr kell nekik, meg nem mentelmi jog, érezzék csak a tetteik következményeit. Ha megpofozza valaki, akkor ő is nyugodtan feljelentheti, erre való a jogrendszer. Ne csak a buszvezetőt, mentőst, boltost lehessen már ütni, őket ki védi?
ProPeller Mariann
Ja, első dühömben írtam, bocs. Hogy a képviselőket fogják vegzálni? Ez mekkora ötlet már :D Demokrácia, én így szeretlek!
nyanya001
erre van pénz, a munkanélkülitől elvették a 22.800.- Ft-ot is !
Gazemberek !
dr. prédikátor
A cigus fecalicusnak is van, a tek.Akkor a köteles lancelotnak miért ne lehetne.!! Emlékeztek?: 2/3.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.