Kemény kritikát fogalmazott meg a jelenlegi kormánypártokkal szemben Sólyom László szombaton, az aszófői falunapon az Origo tudósítása szerint. A volt köztársasági elnök - a portál beszámolója alapján - beszédében a Fidesz előzetes feliratkozásról szóló választójogi terveit alaptörvénybe és az emberi jogok európai egyezményébe ütközőnek nevezte.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Ideje hogy valaki szóljon ! a választás alkotmányos jog még az Orbán sem változtathatja meg!búkta,búkta!!!
Pipec56
Végre egy "jó" köztársasági elnök is megszólal. Az új smith, smith2 nagyon csöndbe van, minden jó neki. De hát ez természetes is. A "vezér" nem szereti a kötekedést.
@overdose: Nem akarok kötekedni veled, de tévedésben vagy. Bizony és sajnos o.v. mindent megváltoztat a saját érdekeinek megfelelően. Lelkiismeretlenül.
turul72
Sólyom is akkor nyitotta volna ki a kis száját, míg hatalmon volt. Abban az időben inkább a Fidesz szája íze szerint beszélt.
Persze jobb későn, mint soha.
soljanka
Savanyú a szőlő Sólyom?
Addig kellett volna a buksijukra csapni, amíg megvolt a lehetőséged, de akkor még adtad is a dakota alá a lovat.
(bocsi, de képtelen vagyok magázni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.