Egy különös levél érkezett be a Szoljon.hu szerkesztőségébe, amelyben egy férfi megírta, hogy őt terrorizmus gyanújával letartóztatták. Véleménye szerint ő csupán áldozat. – Én csak annyit láttam, amikor hazaértem a munkából, hogy rengeteg rendőr van a házunknál. Azt hittem, valami baj van – mondta a fiatalember édesanyja, miután felvette a telefont. – Nem tudom, miért történt mindez, miért kellett meghurcolni a fiamat ilyen módon. Ezer és egy másik gyerek van, akik ciifra dolgokat tesznek az interneten. A fiamnak csak két éve van számítógépe, korábban semmi gond nem volt vele. Ez őrület, ami itt folyik. Ő szereti Amerikát, rajong New Yorkért, nem terrorista ő, csak egy egyszerű fiatal. De majd ő elmondja, mi is történt – mondta keserűen.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyevi_biro
@perta: Biztosan fiatal vagy.
Rajk László annak az áldozata lett amit ő kezdett el alkalmazni a kisgazdapárt ellen!
Feraj49
Én nemszeretem Amerikát,sem a tetteiket,sem a háborús hazugságaikat.Akkor most jön értem a TEK? Jön akkor sem fogom szeretni !
szöszmösz
Ez k a dolgok nem igazán úgy működnek, hogy lehet viccesnek lenni.! Gondolja mindenki végig, a "vicces" bombariadókat, a vicces vonatdobálókat, a sínekre beton
tömböt rakókat, stb. Ez nem játék! Lehet , hogy a TEK mellé nyúlt most, de ezeket
nem lehet kivédeni.
Véleményem szerint az unatkozó fiatalember , ha nincs jobb dolga játszon a sarokban a ..vel!
Levendula
@szöszmösz: Nem hiszem, hogy van olyan hülye-marha-állat, aki a saját email címéről, a saját internet IP címéről küld baromságokat...
bundi
@Levendula: de hidd el van. aki nem rég kapta meg mástól a leharcolt pc-t, ... hidd el én is ismerek egy párat, és ezek azok, akik hisznek az ufókban, a nemzetközi összeesküvésekben, a szabadságharcokban, és ezek azok, akikről nyílvántartást vezetve, bármikor elő lehet egyet kapni, csak hogy indokoljanak valamit, aminek a létezése, is necces, vagy csak hogy maszatoljanak, eltereljenek.
csikknorisz
Megint megkérdezem, amit az előző cikknél ( propeller.hu/szorakozas/2457987-magyar-fiu-fenyegette-amerikat-terrortamadassal#c575578 ): MIT ÍRT??? Kezd az egész uborkaszezonyos, hatóságilag/bulvárilag mondvacsinált übermarhasággá válni. Valaki linkeljen már nekem egyetlen amerikai kormányzati/nem kormányzati czikket, ahol akár csak egy szó esik erről. Erre így csak ezt tudom írni:
A tanú új szereposztásban:
Bástya elvtárs szerepében: USA.
Virág elvtárs szerepében: magyar hatóságok.
Pelikán József szerepében: jánoshidai fiatalember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.