Vasárnap óta téma, hogy ki kezdte a dobálást a Jobbik devecseri rendezvényén, illetve hogy ki dobta fejbe a főszervezőt, Ferenczi Gábor országgyűlési képviselőt. A helyszínen először Ferenczi is azt mondta, hogy a sajátjai dobták fejbe. Később már azt nyilatkozta, hogy az udvarból dobták azt a követ, amelyiktől megsérült. Az ATV Híradójának stábja azonban rögzítette, hogy ki dobta el az ominózus követ.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Mit kell ezen magyarázni. A romáknak volt az a kő szánva, csak Ferenczit találta el.Provokálni akarták őket.
aaronhotchner
Minek annyit hazudozniuk? Csinálják a rémhíreket, aztán meg égnek mint a Reichstag amikor kiderül az igazság. A jobbik teljesen hiteltelen lett. Ennyi pénz körül forgó üggyel lejáratták magukat. Az lenne a legtisztességesebb ha visszavonulnának a közéletből.
tivoli
Ha az a nehéz kő történetesen berepül a cigányok udvarába, ha a kő történetesen valami módon visszarepül, akkor mi történik?
Főcímként jelenik meg pl. a Kurucinfóban: A cigányok megint nem férnek a bőrükbe. Békés járókelőket dobáltak meg alattomban a kerítés mögül.
Darthon1
Vona teljesítette gazdája akaratát, most bejelentkezik a jutalomért. Lejáratta a jobb oldali gondolkodású embereket, most közös kormányzásra kérte fel Orbánt. A bal oldali gondolkodású emberek is szégyellik a baloldaliságot bitorló pártot. Mindenki elfásul, mindenki mindenki ellen van. Apátia kezd kibontakozni. Lassan a szavazásra képesek elfordulnak a politikától. Nincs hiteles jobb és bal oldali párt sem. Öt ember elmegy szavazni, Orbán lesz a császár. Na ez szép jövőkép! :-((((
propeller.hu/itthon/2462301-vona-szivesen-egyuttmukodne-fidesszel-mszp#v578821

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.