Meglehetősen sajátos kijelentéseket tett Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt hetekben. Konzultációsorozatának egyik állomásán arról beszélt, hogy „csak a vak nem látja”, milyen mélységű átrendeződés történik most, amely súlyában összevethető az 1990-es változásokkal - írja a szerdai Népszabadság.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
Hány szavazattal kell lecserélni a demokráciát? Néhány tucat politikus fid"esze"sével, vagy kb 8 millió szavazóéval? Ki találja ki, hogy mire? Ti, vagy mi. Szerintem a nyakkendőd kéne lecserélni! Nagyon elegem van a majomkodásodból, orbán!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azért az elég nagy szegénységi bizonyítvány, ha valaki nem volt képes felfogni ennek a sunyi seggnek a szavait a demokrácia felváltásáról.
silber13
Egy nagy adag, tájjellegű primitivus maximus, hungarofób körítéssel.
KöBüKi
@entero: Remélem hogy nem gondolod komolyan???
Hellcat
@KöBüKi: Tudhatnád, hogy halálosan komolyan mondja ezeket a hülyeségeket. Hiába érvelsz, hiába támasztod alá tényekkel, képtelenség meggyőzni. Az Qrbán féle agymosás minthapéldája.
ideals2012
„Lehet, hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi... " - hát ez a "népség" kifejezés igen-igen bántja az önérzetemet.. - majdnem mondanám, hogy ki a "népség"!!! - ezt a szót soha nem használják pozitív értelemben, és nyilván ő sem így érti. Aki pedig "nem szereti" a saját népét, még "királynak" is 0.
Annyit már megtanulhatott volna legalább a történelemkönyvekből, hogy ha annyira "király" akar lenni, akkor a népét minimum szeretnie kell,és valamiféle jólétet biztosítani nekik, mert a nép apró adóforintjából él a király is meg az udvaroncok is..
Ha meg annyira nagyvezír akar lenni félázsiai "népségeknél", akkor el kéne tán mennie "lakni" Mongóliába, vagy annak környékére.. - meglátnánk mire menne ott, de szerintem ők sem tolerálnák, ha "népségnek" nevezné őket.
Komolyabban: Ez az ember igen gyakran nem tudja, mit beszél...
silber13
Az, hogy ennek a vám- és félcédulásnak kedvenc könyve az " Antimachiavelli", nem jelenti azt jelenti azt, hogy olyan szellemi magasságokban lebeg, mint Nagy Frigyes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.