Csaknem 140 millió forintnak megfelelő készpénzt foglalt le a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adóigazgatósága a napokban egy tatabányai nyugdíjas széfjéből; azért figyeltek fel rá, mert az ellenőrzött időszakban 214 millió forintot költött el az életvitelszerű kiadásokon felül - közölte a szervezet igazgatási főreferense.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Személytől függetlenül, ha Svájcban így nyitogatnák a széfeket, gyorsan kisöpörnék a gazdáik. Orbanisztánban mindent szabad - NEKIK!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@QQCSI: Semmi nagyképűség nincs ebben, csak azt hiszem te ezt nem érted. Mindegy, nem is érdekes.
QQCSI
@entero: Köszi, hogy lekezelsz, de nekem meg pont ez nem számít!
Értem, mit akarsz mondani, csak nem érzékeled, hogy süt belőled a kivagyiság.
Jó éjt!
ideals2012
@másvirág: Örülök, hogy vidám perceket szereztem.. - nekem mostanában egy jó kocsi láttán (biztos baj van a formaérzékemmel, mert majdnem mind egyforma nekem) az jut eszembe, "az ára pont kihúzna a sz@rból".. - nincs jogsim, és ha kicsit is bizonytalan a vezető akivel utazom, félek a forgalomban, és a legjobb autó nekem az, amelyik elvisz A pontról B pontra..

De mondjuk a kerékpár nem is marhaság úgy különben. A honatyáknak direkt jót tenne egy kis bringás bevonulás, meg persze az "egykulcsos" ember az ülésterem ajtaja előtt (azt egy másik cikk kapcsán javasoltam), legalább megtudnák, mekkora szmog van a városban, milyen hatalmas kosz mindehhez, és még sorolhatnám...
A legnagyobb előnye pedig, hogy hatalmasat nőnének a népük szemében!!! - azért ez sem egy utolsó szempont, nem igaz???
KöBüKi
Az autó milyenségének a megjelenésben nagy szerepe van!!!De vannak kivételek is!!!Hollandiában elmehetsz egy középkategóriás autóval,akár rövidnadrágban is!!!Ebben az országban szeretik a lazaságot,a tisztes,helyenként már puritánnak is beillő életvitelt.!!!Mikor először jött el hozzám,kis ideje volt ezért egy VIP.szobában tárgyaltunk Ferihegyen,mert este hatkor már repült vissza.!!!
Mikor megláttam a folyosó végén kijönni rövidnadrágban,egyszerü ingben egy válltáskával: -dobtam egy hátast.!!!Pedig milliomos,és nem forintban.!!!
Azonban kis hazánkban feltétlenül "többnek kell látszani" mint ami vagy.No természetesen nem akkor ha a sarki füszeresnek akarsz eladni 3 vekni kenyeret.!
Mondjuk egy 50 - 200 milliós üzletnél.!Nálunk a ruha,a kocsi,a disznóbőr táska teszi az embert.!Aztán zöméről később kiderül hogy mekkora gazember!!!
Egyet ismerek ebből az állatfajból személyesen,van vagy 80 milliárdnyi vagyona,ÉS AKKORA GAZEMBER HOGY NAPONTA ÖTSZÖR KELLENE FELKÖTNI,MINDIG UJRAÉLESZTENI STB.!!!
ideals2012
@KöBüKi: Na, látod, hogy az "ipse" számít, meg az üzletkötés, és nem az, hogy miben van?? - lehet pizsamában is, ha jó üzletet köttök, nem igaz?? Szeretem a hollandok puritánságát...
másvirág
@KöBüKi: GAZ-dag-EMBER 80 milliárd forintját az utóbbi 2 évben "kereste" ? :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.