Nyolc állami vezető lakhatására a tavalyinál kevesebbet, összesen havonta 1,3 millió forintot költ a kormány idén. Két államtitkárnak hivatali lakást, hatnak pedig albérletet fizetnek a minisztériumok, a legtöbbet, 231 000 forintot Halász János 57 négyzetméteres albérletére költik. Kontrát Károly és Tállai András tavaly még hivatali lakásban lakott, idén eltűntek a listáról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@entero: De, itt (meg gondolom máshol is) te kezdtél "gyűlölködni"? de ezt már a fideszistáktól megszoktuk!! Ott ez a stílus, oszt jónapot!!
Tehát a stílusod olyan amilyen, de "már megette a kenyere javát valószínűleg, és képtelenek voltak a Kádár rendszer semmitevéséből tovább lépni. Jól elvoltak abból hogy nem volt termelés, hitelből megkapták a fizetéseket, ha bementek ha nem, érdemi munka alig volt. Amikor bejött a piacgazdaság, a versenyszellem, akkor nekik annyi lett."
Tudod, azok a mára már megöregedett emberek, akik a "Kádár rendszerben" szocializálódtak, tisztességesen(!) végigdolgozták az életüket,
(talán még a te felmenőid is - bár a minősítgetéseidből nem ez derül ki)
a nyugati piacgazdaságban dolgozók bérének ötödéért(!) biztosították az hogy te "felnőhess"!!
Ha nem muszáj nem akarom részletezni az erkölcsi, morális, etikai különbségeket közted és az általad lenézett tisztességes emberek között!!
Viszont javasolnám gondolkodj el a sértő (és most nem minősítem tovább) stílusodon, és ha maradt benned egy kis jóérzés SZÉGYELLD MAGAD!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@marlin: A LEGKEGYETLENEBB FAJ A VILÁGON MAGA AZ EMBER. Ahogy elnézlek a Fidesz gyűlöleted már a rögeszméddé vált, vigyázz, nehogy bele őrülj.
marlin
@entero: Tévedsz én(!)
nem gyűlölök senkit, mert én(!) nem vagyok "kereszténykonzervatív-jobboldaliagymosott"!!
Ha az lennék, akkor gyűlölködhetnék, de így csak - érzelmektől mentesen - véleményt mondok az őzekről!! Mert én tanultam róluk (is) meg vizsgáztam is, meg már láttam is olyat és nem írkálok csacsiságot!!
entero
@marlin: Lehet. Viszont lelőni egy védtelen állatot lesből nem egy nagy dicsőség. Mondjuk volt már olyan eset is hogy a másik vadászt lőtték fejbe csak mert mozgott a bokor. Ezektől függetlenül nehogy azt hidd hogy nem tudom a normális vadászat miről szól, fenn kell tartani az egyensúlyt, stb. de akkor sem tudnék megölni egy állatot.
marlin
@entero: Látom, a kezed is remeg, meg ehhez se értesz!! :))
entero
@marlin: Rendben, az állatok lövöldözését meghagyom neked. Értsél ahhoz te, én meg máshoz.
marlin
@entero: Bárcsak mnár lőni lehetne az állatokat!!
Te meg a remegő kezeddel csinálj amit akarsz!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.