A kormány fokozatosan terjeszti ki a költségvetési felügyelet intézményét, amely jelenleg elsősorban a felsőoktatás, az egészségügy és a kultúra területén működik - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Pálinkafőző Rézüst: Hogy éééén??? Nem hinném hogy jó választás lenne! De megtisztelő hogy rám gondoltál. Egyszer azt mondtam itt valakinek hogy az ország vezetése olyan mint a gyerek nevelés, és a háztartás rendben tartása. Mert ugye tudjuk mennyi pénzünk van. Annyit kell költeni. Tartalékolni meg nem lehet mert nincs miből. Az emberek a gyerekek. Úgy kell igazságot tenni hogy tudják azért anya szereti őket. De az illető lehurrogott , azt mondta ez nem ilyen egyszerű.
Pálinkafőző Rézüst
@sziráki ágnes: pedig pontosan ilyen egyszerű!! Csak kicsit nagyobb léptékkel...:)) Gratula!
Mennem kell, jó éjt mindenkinek!
sza
@Pálinkafőző Rézüst: Jó éjt neked is.!
kukac50
@Pálinkafőző Rézüst: Az almát is azért kell reklámozni mert a szegényebb rétegnek már nem telik rá. A reklám árán, helyett miért nem vásároltak almát és minden szegény családnak adtak volna 5 kilót.
Pálinkafőző Rézüst
@kukac50: mert a demagógiát, és a populizmust csak szavakban művelik. A tettekkel komoly problémáik vannak, ha a pénzpatak nem az ő irányukba csörgedezik. Röviden: szarnak a népre. A Hegedűs féle malacosztó is egy nagy blöff volt, és megvolt annak is a fideszes anyagi nyertese!!
KöBüKi
És módszeresen tönkreteszik akik nem hű csatlósok.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.