Lakhatási támogatást kapnának azok az álláskeresők, akiket a munkaügyi központ legalább három hónapja álláskeresőként tart nyilván, és akik olyan munkaviszonyt létesítenek, hogy az állandó lakóhelyük és munkavégzési helyük közötti távolság legalább 100 kilométer.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
A parlamenti képviselők viszont sokat!
100 km-rel odébb is Magyarország van, akkor ott sincs munka.
nehogymá
100 km re esetleg vonattal de a reggel 6 os kezdés kizárt.az én helyközim 4 kor indul de nagyon kell sietnem ha csak 1 2 percet késik lóhalál.100 km re nem jr helyközi csak távolsági az pedig 8 órás kezdésnél lehet jó-feltéve ha felfér .nagyon sok az iskolás meg a nyugdijas aki 60 70 km re jön sztk s masszázsra egész napos fürdi mürdire morahalomra.teljes elme baj a szeged baja járat
mojos
Nyolchonapja,dolgozom 500/km re előtte regisztráltmunkanélküli voltammirt nemvagyokrá jugosult ,
turul72
A cikk már régi, a kérdés aktuális. Október elejétől lehet igényelni, de mivel egy halom kikötésnek kell megfelelni, ezért eddig 29 ember kap ilyen támogatást.
Nagy csapásokkal úszunk az egymillió munkahely felé. Vagy elől? Nem is tudom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.