Megkezdődött a miniszterelnök munkahelyvédelmi akcióról szóló tájékoztató levelének kiküldése, azt szeptember elejéig minden nagykorú állampolgár megkapja - közölte szerdán a kormányfő sajtóstábját vezető helyettes államtitkár.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
matolcsy óta tudjuk, hogy a tündérmesék korát éljük... majd a Hamupipő meg az Ólomkatona között olvasom fel nekik :)
alfás
az enyém már ment is. a kukába! majd 14-ben konzultálok vele.
sport50
most már biztos,hogy valami van a zorbán meg aki ezt a hülyeséget [nyomda,kitaláló,stb.]rendezi között,mert ennyi kudarc után is csak levelez,levelez!!de most nem vár választ,nem akar jobban leégni!!
Fater59
...remélem valami puhább , finomabb papíron jön , hogy legalább valami értelmes dologra is fellehet használni !!::))
adrenalink
@varrólány: Ne is mondd! Városunk főtere megújult. Azzal kezdték, hogy a szép, árnyas fákat kivágták, pedig nyáron sok nyugdíjas, kismama + babakocsi ott táborozott. Kapott a tér díszburkolatot, új padokat, aztán mikor látták, hogy senki nem üldögél rajtuk nyáron, telepítettek néhány kis facsemetét, úgyhogy unokáink talán már megint kiülhetnek a babakocsival az árnyékba. Addig viszont egy napernyőkölcsönző jól megtudna élni, nem is értem, hogy mé' nem jutott még senkinek se az eszébe.:)
tszil
Ma nem is etttem annyira várom már azt a levelet! Lehet fel is kötöm ma magam izgalmamba ,ha nem jön meg!Drága Viktorunk!!! Bár olyan lenne mint az Isten!Láthatatlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.