A múlt héten Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, 2013-ra szeretné elérni, hogy 300 ezer embert foglalkoztassanak közmunkában. Végső célja pedig az lenne, hogy megszűnjön a segély, és az eddigi segélyezettek közül a munkaképesek közmunkából éljenek. Orbán ismertette az idei számokat: a kormányzat az idén 200 ezer embernek ad közmunkát, ezt szeretné 2013-ban 300 ezerre bővíteni - olvasható a Népszabadság hétfői számában.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"közmunkából éljenek" Jó, akkor éljen meg Viktor úr 3 havi közmunkából egész évben. Aztán majd számoljon be a tapasztalatairól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@kkalman: Nem is tudom hogy miért nem fogsz egy tál lencsét és dobálod addig a falra mig fel nem ragad az utolsó szem is.!!!
KöBüKi
@entero: Gabika már sokadmagával legalább rájött hogy mekkora kakiba lépett!!!
gabrella
@senkifia68: Ha lett volna ilyen lehetőségem én is megcsináltam volna. Ha normális országban normális vezetőink lennének nem kellene ez, mert a munkahelyeden keresnél annyit, hogy legalább az életben egyszer felújítsd a lakásodat.
kkalman
@KöBüKi: Csak azért, mert a lencsét inkább megeszem.
Feraj49
Orbán végső célja,hogy megszűnjön Magyarország !
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Én azt írtam, hogy " ..azért számolt le egyébként JÓL fizető munkahelyéről..."

Ez idő alatt munkanélküli segélyt kapott majd egy évig, s közben feketén még reluxásnál is dolgozott. Mi ebben az érthetetlen? Nem volt ellenőrzés, nem bukott meg!
Amikor lejárt a munkanélküli simán visszavették korábbi helyére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.