Magyarország kormánya elkötelezett az állampolgárainak védelmét illetően, függetlenül etnikai, kulturális és szociális identitásuktól és nem tolerálja, hogy a kisebbségeket és etnikai csoportokat fenyegessék - emelte ki a Miniszterelnökség Nemzetközi Kommunikációs Irodája abban az állásfoglalásban, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@ernokiss: Ne élj vissza a jólneveltségemmel,
válogasd meg a szavaidat, ha velem óhajtasz kommunikálni!
Nincs pedigrém, EMBER vagyok, nem kutya!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Rézangyal: No, de felcsillant a remény! Már a cigányok is úgy látják, nem érdemes tojni a kölykeket, ma négy cigányasszony jelentkezett nálunk abortuszra! Bíztattuk is őket erre! :)))
lópicigáspár
Emberek!!! Nem látjátok a fától az erdőt!? FBI különleges ügynök, horogkereszttörő, nagyvállalkozómogul is van itt. De csak azért, hogy a pórnépet pukkasszák! Ha levegőnek veszitek őket az a biztos hatás! :-)))
KöBüKi
@entero: Inkább aludj,mint félkábán ilyen zöldséget irkálj!!!
turul72
Mit is tett kormányunk eddig a romákért:
- EU elnökségünk legnagyobb vívmányaként emlegetik, hogy elfogadták az eu-s roma stratégiát. Hurrá!
- Viktor megígérte, hogy 10ezer roma fiatal szerezhet érettségit. Ez még jó is lehetne ,legalább kupálódnak valamennyit.
- Viktor megígérte, hogy 100ezer roma embernek állást biztosít. ennek elérésére a munkaadó nem kevés támogatásban részesül. Pozitív diszkrimináció.
- A következő három évben 120 milliárdot akarnak integrációra költeni, az eddig elköltött kitudja hány milliárd után. Kútba dobott pénz.
- Az iskolás korú fiatal, ha méltóztatik befáradni órára, plusz pénzt kap a család. AH nem megy be, ezt a pénzt nem kapja meg. Felháborító, nem?
Soroljam még, vagy ennyi elég ízelítőnek?

Mit kap az ország ettől a kisebbségtől:
- Gyakori gyermekáldást, már igen fiatal koruktól kezdve.
- Igénytelenséget.
- Sok településen megfélemlítést (hídpénz, rendszeres rablások, gyilkosságok)
- Törvények abszolút semmibe vételét.
- EGY MÁS KULTÚRÁT.

Mindkét felsorolást hosszan tudnám sorolni. Falun nőttem, és a mai napig megvan a kapcsolatom a vidékkel. Nem pesti irodából osztom az észt, hanem pontosan tudom, milyen ezzel a kisebbséggel életközösségben lenni.

Úgyhogy minden jogvédő-fajvédőt ezúton csókoltatok.
entero
@Rézangyal: Ez rendben van, de te is tudod hogy nem csak a cigányokat tartjuk el, hanem nagyon sok nem cigányt is. Azzal tisztában vagyok hogy sok pénz megy el rájuk is, de ennyi erővel mindenkire akik a támogatásokat kapják. Ezért is mondtam már el annyiszor hogy nem kellene 2 gyerek után támogatást adni, és meglátnánk mi lenne az eredménye.
entero
@KöBüKi: Olvasd el amit írtam a párodnak, szerintem nem írtam annyira zöldséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.