Az LMP arra kéri a kormányt, hogy ne léptesse hatályba azt a rendelkezést, amelynek alapján jövő januártól az eddigi, átlagosan 3-4 ezer forint helyett 14 ezret kellene fizetni a kémények ellenőrzéséért. "A díj négyszeresére emelésének semmiféle valós indoka nincs, pusztán egy újabb sarc, egy füstadó, amit a kormány a lakosság vállára tesz, tovább emelve a már eddig is magas rezsiköltségeket" - vélekedett Vágó Gábor, a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának LMP-s tagja az MTI-nek szombaton megküldött közleményében.

Forrás: heol.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Miért mérnökóra díjat alkalmaznak a díjszabásban? A kéményseprő nem mérnök.
Ezen az alapon a lakásfestő lehet plasztikai sebész. A kőműves általános sebész. A tetőfedő agysebész.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Putypurutty
Utána jön a lélegzetadó, a wc adó, a büfiadó... Meddig bírjuk még ezt?! Meddig tűnűnk? Tiszta középkor! Nem lesz tüntetés? Senki nem áll ki az emberekért?! Én soha nem szavaztam ezekre a kis fasiszta gazemberekre! Lenyúlták, lenyúlják az országot!
szaboria1
@BaromArts: Na látod akkor már nálam majdnem el is éri a 4 gázkémény és egy tartalék kémény a 14 ezer forintot ne feled most már minden szolgáltató alapdíjat is számláz , víz, villany, gáz.
misi baneth
Sokan emlegetik hogy 70-80 e -ft ból nem illetve képtelenség adózni,ugyanakkor azok kik még enyire sem képesek 6-7 óra napi munkával mit meg követelnek keményen utazási költséggel ami 9 ft /km lényeg a kivetett adó tömeg egyre több 40-50 a vagy kevesebből hogy jöhet ki az okosok átgondolták 30 e -s több millió bevétel közt mocskos nagy a külömbség
misi baneth
@coyote3: MÁR CSAK EMLEGESD A VAGY JÓK AZ ÉRTESÜLÉSID ,majd a MENYECSKE a böllér késsel leadózza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.