Szélsőséges csoportok szállták meg Cegléd egyik, romák által sűrűn lakott részét az RSK információi szerint. Szélsőjobboldali portálok "országos mozgósításról" számolnak be - híreik szerint Újpest és Fradi-ultrák is elindultak a településre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ki ment randalírozni más ember háza tájára?
Jöhet a felhördülés, hogy itt egy cigány védő, de...
Tény, a lakosságon belüli létszámukhoz képest sok bűnöző van közöttük, de van egy réteg, amelyik napjainkban is dolgozik, nem közmunkát végez, sőt van köztük nem egy magasabb iskolai végzettséggel bíró ember is.
Hazánkban, nem véletlenül, elterjedt az a szent meggyőződés, hogy a cigány az mind bűnöző. Kevesen nézik ezt a népcsoportot reálisan, kevesen látják bennük azt a kevés értéket, amit azok akik igyekeznek ebből a körből kitörni, felmutatnak nekünk, magyaroknak.
Mindenkit félelemmel tölt el, ha egy kisebb, nagyobb csoport fenyegetőleg közelít a házához. Cegléden most ez történik. Egy szedett-vedett horda, esetleg egyenruhába bújva emberek otthonait vette körül, nem éppen békés céllal. Hozzájuk csatlakozott egy valódi csőcselék, két focicsapat szurkolótáborának ultrái.
Kérdés, ha mindez egy magyarok lakta területen történik, van-e valaki, aki békés babazsúrnak gondolja az ilyen megmozdulást. Nyugodt szívvel kijelenthető, nincs! Lehet, van olyan, aki vitába száll velem, mikor kimondom, gárdista, polgárőr, ultra ide, vagy oda,akik Cegléden most randalíroznak épp olyan bűnözők, mint azok, akik ellen szervezték a megmozdulásukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
Basszus!Most látom,hogy ide írtam,amit a pataki keresztjére akartam írni!
Amúgy meg persze megint a szegínromákok szenvednek és félnek.
Majd ha olyan normálisak lesztek,mint közületek néhányan,na akkor nem kell majd"félnetek".
Mert lószart féltek ti!
KöBüKi
@entero: A cigányok mind összetartoznak,azaz tezsvirek!!! - ezt soha ne felejtsd el.!
Az egyetlen tulajdonság amit irigyelni lehet tőlük.!!!
Ebben az időben épitettek egy szép müvelődési házat,amelynek földszintjén volt egy nagy terem,benne ty.Minden este 150-200 cigány volt ott müsorzárásig./ 1968/ és utánuk maradt jó pár kiló maghéj,vizelet és fekália ürülék.!Még a wc-re se mentek ki.!!!
Nos gondolom hogy ezek állati és nem emberi jelek!!!
KöBüKi
@kkalman: Igen de azért még "fejlődőképesek" ugye??
KöBüKi
@sziráki ágnes: @entero: Elküldtem az anyagot priviben.!
sza
@KöBüKi: Kösz megkaptam , válaszoltam is rá! Kukkancsd meg:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.