Augusztus 20-a nem csak Szent István és az Alkotmány, hanem az új kenyér ünnepe is. De vajon van-e mit ünnepelni?mi magyarok hogyan viszonyulunk ehhez a fontos élelmiszerhez? Mennyit eszünk meg belőle? Milyen az asztalunkra kerülő kenyér minősége?...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Az, hogy silány, az enyhe kifejezés. A környező országokban miért tudnak jó kenyeret sütni? Ettünk már román, szlovák, osztrák, horvát, lengyel, cseh kenyeret. Nagyon finom, kenyér ízű kenyerek.
Itt Magyarországon fűrészpor ízű és állagú kenyereket sütnek. Persze kinek is lenne érdeke jó kenyeret, jó búzából sütni alacsony áron?
Levendula
Van két maszek pék ismerősünk. Már említettem, hogy az egyik rossz minőségű lisztből süti a kenyeret, mert neki így jobban megéri. (addig, amíg a másik pék nem süt jobb kenyeret)
Másik pék ismerős nagyban csinálja a dolgot, 6 pék süti nála a kenyeret, de elmondták, hogy miket rakat bele a kenyérbe a tulaj azért, hogy magasabb legyen a pékáru, tehát hogy többnek nézzen ki.
Ja, és az egy kiló kenyér soha nem egy kiló...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.