Ez évtől sok SM-beteg rokkantnyugdíja megszűnik, és havi néhány tízezer forint összegű rokkantjáradékot kaphatnak helyette. Nadabánné Benyik Éva, a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány ügyvezetője szerint ennyi pénzből nem lehet megélni.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Dehogynem!!! Meg lehet élni! Nézze meg Matolcsyt és a másik politikust! Milyen jól élnek ennyiből!
Példát mutatnak, hogy ők is hasonló helyzetben vannak (csak agyilag) és ennyi pénzt kapnak.
sport50
azt írják átképezik őket,hogy tudjanak dolgozni...de persze az-az első,hogy le a pénzt,járadékká minősíteni és majd! valamikor! az is meglesz talán,hogy kapnak munkát.mindennel így csinálják!!persze,hogy ők a parlamentben kevesebben legyenek azt "14-től!
gabrella
Van olyan,hogy egy anya felneveli a saját ellenségét...
Levendula
Nem sok rokkantnyugdíjast ismerek, annak a háromnak viszont, aki jobban fut, mint egy hosszútávfutó (kettő a térdével van leszázalékolva, egyik a nyakával) annak nemhogy el kéne venni, hanem vissza kellene velük fizettetni a mindez ideig jogtalanul felvett pénzeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.