Tizennégyezer, szociálisan rászoruló gyermek táborozhatott kedvezményesen a nyári szünetben főként a Balatonnál. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány egymilliárd forintos pályázatára az adott lehetőséget, hogy a munkáltatók a dolgozóknak adott Erzsébet-utalványok után közterhet fizetnek, ez fedezte ugyanis a költségeket. A szervezők sikeresnek tartják a tábort és tervezik a folytatást. Sajtótájékoztatójukon bejelentették: az összesen százezer idei táborlakó miatt százezer facsemetét ültetnek Taksony közelében, és a területet Taksony-ligetnek nevezik majd el.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
Nem az állam pénzéből nyaraltak, hanem az adófizetők pénzéből.

Az államnak nincs saját pénze, az adóbevételekből gazdálkodik.

Az ATV újságíróitól több igényességet várnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
Az ingyenélőket...magas kormányhivatalok
kreált állásaiban tevékenykedő
büfé-ruhatárszakos
csókos csemetéinek.
No_Fidesz_No_Problem
@gabrella: Az ÁFA és a jövedéki adó is adónem. Adót mindenki fizet, nem csak az, akinek munkából származó jövedelme van.
entero
@QQCSI: Arról hogy valakinek a többszöröse az általad felsorolt emberek fizetése nem következik egyenesen az hogy ingyenélő. Egy nagyvállalkozó nem az államtól kapja a fizetését, hanem a maga által megtermelt haszon révén keresi a pénzét. Az a szemétség ha mindezt a dolgozói rovására teszi. Párom vezető óvónő, keres mindenestől 180 ezret. Most akkor én is ingyenélő vagyok a te felfogásod szerint.
QQCSI
@entero: Elmondom mégegyszer, lassan, hogy...
ingyenélő az, aki a csókossága folytán száz család jövedelmét markolja fel,
a számára kreált sóhivatal semmilyen hasznot nem hozó tevékenysége folytán...
Ne légy paranoiás, a vállalkozóknak, --pláne a viszonylag tisztességeseknek--,
ehhez semmi közük!
entero
@QQCSI: Nem vagyok paranoiás, és elsőre is értettem mire célzol, csak jólesett olvasni még egyszer...:-)))))
Mobil123
@Bugajakab: Bocsi, de én nem sajnálom/sajnáltam. Hihetetlen nagyképű, beképzelt alak volt és most is az. Ha akkor a meccsen nem majomkodik Chacon előtt, és tényleg arra koncentrál amiért a ringbe állt, akkor talán megtudta volna verni. Szerintem Ő azt gondolta magáról, hogy olyan mint Dáriusz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.