Lemondásra szólította fel a belügyminisztert a Jobbik elnöke a csókakői rendőrségi akció miatt. Vona Gábor a Facebookon azt írta: miközben az Új Magyar Gárda Mozgalom 130 új gárdistát és egy "csendőrszakaszt" avatott Dunaföldváron egy erdei tisztáson, addig a rendőrség "elképesztő, szégyenteljes, tragikomikus bakit csinált" a hétvégén.

A rendőrség szombaton műveleti körzetté nyilvánította a Fejér megyei Csókakőt, mert - Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatójának tájékoztatása szerint - a megyei rendőr-főkapitányság úgy tudta, hogy ott be nem jelentett rendezvény megtartására készülnek.

"Két lehetőség van. 1. A rendőrségben akkora a zavar, hogy tévedésből lerohant egy falut. Ekkor Pintérnek le kell mondania. 2. A rendőrségből csúfot űztek, és árnyékra vetődve rohantak le egy falut. Ekkor Pintérnek le kell mondania. Más lehetőség nincs" - olvasható az ellenzéki pártelnök írásában.

Vona Gábor bejegyzésében azt javasolja: Pintér Sándor mondjon le, és kérjen bocsánatot a rendőröktől, "amiért így megalázta őket és ilyen méltatlan feladatokkal bízta meg az állományt".

Szerinte Áder János köztársasági elnöknek személyesen kellene bocsánatot kérnie a csókakői polgármestertől és a helyiektől, a Belügyminisztériumnak pedig kártérítést kellene fizetnie a községnek, "amiért egy napig elzárták a települést, ezzel anyagi és lelki kárt okozva Csókakőnek".

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Mobil123: :)
Akkor mondjon le először az egyik, majd utána közvetlenül a másik,
kövesse őket az egész politikai elit, oszt'jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Sikeresnek nevezte a csókakői akciót a Fejér megyei rendőr-főkapitányság lapunknak (HVG) nyilatkozó szóvivője. „A rendőrség bűncselekmény megakadályozására nyilvánította műveleti területté Csókakőt, és mivel nem történt szombaton bűncselekmény a faluban, az akció sikeres volt” – mondta a rendőrség szóvivője.
Bástya Elvtárs
Torgyán is...! Monnyon le! Őőőőőőőőő, kérem ugye bár...
gergely
Hogy mondana le?
Hiszen akkor nem tudná irányítani az alv...izé ..rendőrséget!
Mobil123
@nyanya001: Hát, akkor ezt eljátszhatnák az ország összes cigány lakta faluban, nap min nap.
DogAdventures
A hatalom felelősség nélkül olyan, akár az elharapódzó tűz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.