Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Nem és nem!Ez a hatalmi tébolyban szenvedő maffia vezér???
Csizmás Kond
"De kinek árt az, ha a világ végén, minden településtől legalább 20 kilométerre, a helyi lakosoktól is elzártan tartanak egy fesztivált, a békesség jegyében, ..."
...szerintem a cikkírónak, és azért akarja lemondatni pintért is...mintha az úgy menne, hogy elbújunk szipózunk és ha megfognak, hát mondjon le a miniszter.
kedwes
De szép álom! Egyik cikk szebb mint a másik!
atram
Emberek, mióta is működik Ozora? Hol voltak róla korábban a hírek?
silber13
@atram: Halkan jegyzem meg, Ozora már az 1300.as évek óta létezik. Hírek ugyancsak voltak, méghozzá 1848 októberében, mikor a magyar honvédek Roth és Filippovics hadait laposra verték és megadásra kényszerítették. Szóval voltak korábban is hírek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.