A miniszterelnök a hétvégén egyértelmű üzenetet küldött arról, hogy a magyar kormány eltökélt a hazai energiaszektor "újraállamosítása" kapcsán. A kabinet álláspontja már régóta ismert, de ilyen...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
és mi a fenét fog kezdeni vele?
áramot továbbra is venni kell, és valószínű, hogy az e-on tól mivel behozatalra szorulunk, és valószínűleg drágábban adják majd ezért, és egyébként is, plusz egy közvetítővel több lesz akkor eztán. gáz szintúgy.
és miből fizeti ki. vagy ez már legyen annak a gondja, aki utána jön majd?
Mobil123
@bundi: És még tegyük hozzá, hogy ebből is folyik a zsebekbe (nem csorog, folyik!), gondolni kell a jövőjükre.
nahát
@bundi: de ismerős amit írtál "...és miből fizeti ki. vagy ez már legyen annak a gondja, aki utána jön majd? " Az mszp féle kormányzás is erről szólt 2008-ban, még most is fizetjük az imf hitelt
bundi
@nahát: gondolom itt arra a félretett pénzre céloztál, amiből a mol is lett véve, és mivel már másra nem kellett költeni, tehát jöhetett a mol vásárlás. vagy csak olyan volt a helyzet, mint amikor anyuci rezsi fizetés előtt a rezyipénzből szép rucit vesz?
így gondoltad?
bundi
@nahát: egyébként ha ennyire fel szeretnél világosítani, akkor az első két kérdésre is válaszolhatsz. a plusz egy közvetítőre, és a mit-re.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.