Jövőre 95 ezerrel emeli a közmunkások számát a kormány - mondta a kormányfő a Vas Népének. Orbán Viktor a kedden megjelent interjúban leszögezte, hogy a legfontosabb ügynek a Munkahelyvédelmi Akcióterv végrehajtását tekinti jelenleg. A kormányfő a Tranzit - Fesztivál a határon elnevezésű kőszegi közéleti rendezvénysorozat alkalmával nyilatkozott a megyei napilapnak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@nyanya001: Ahogy mondod! ELMEBETEG! Annyi esze sincs, hogy a közmunkások nem termelnek, nem vesznek részt a gazdaság fellendítésében, viszont a "dolgozók" befizetett adó forintjaiból kapják azt a kevéske koncot! Akkor miről is beszélnek ezek a faszok?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@gabrella: A közmunkások számát akár úgy is növelhetik, hogy nem 3, hanem 2 hónap lesz egy "turnus". Máris több lesz a tervezett harmaddal. Vagy több helyen váltják ki közmunkásokkal az állandó munkaerőt. Ilyen már most is sok van, szakképzettséget igénylő munkáknál is. 2,5 évig voltam ebben a "körforgásban", vágom a témát. :) Vagyis inkább :(
gabrella
@csikknorisz: Módszeresen leváltják a főállásokat olcsó, rabszolgákkal. Én is ezt csinálom jelenleg.
Bástya Elvtárs
Pont ennyien húznak még el az idén külföldre...
bundi
@Bástya Elvtárs: többen, sokkal többen.
tegnap az ismerettségi körömből ketten is kérték, hogy ha tudok segítsek nekik.
csak a londoni helyzetet ismerem, de ide is csak fapadossl, 1000-1500 ember jön naponta, budapestről. ha ezeknek csak harmada keres munkát az is 100-150 000 évente
és ha csak a fele tud itt megkapaszkodni, akkor az is 50-75 000, és ez csak london. és mi van a németekkel, a többi európai országgal?
és azokkal akik autóval busszal indulnak útnak. ennyit még az új kettős állampolgárok sem tudnak pótolni.
bundi
és csak visszatérve a cikkhez.
mondjuk tudom, hogy nagyon ba...a egyesek csőrét hogy vannak, akik úgy kapnak munkanélküli és egyéb segélyt, ha elvesztik az állásukat, hogy közben nem csinálnak semmit, de miért jó az nekem, ha a 22 800 ft segély helyett, egy embernek, kifizetnek, 47000-et csak hogy utána megint 22 800-at kapjon, és közben az önkormányzatnak még a munkafelügyelőt, szerszámokat és egyebeket is fizetnie kell és a közmunkások közben semmi olyant nem csinálnak, amitől a gdp legalább egy kicsit is nőne. nem olcsóbb, ha már így sincs pénz, egyszerűen a segélyt fizetni valakinek és kussolni mélyen, ahelyett hogy mell döngetve ünnepeltetjük ezért magunkat? mert nekem most nagyon úgy tűnik, hogy az igazságérzetemre apellálva, valahogy nagyon csúnyán átba..nak a palánkon és leszednek egy csomó pénzzel.
perta
@gabrella: Majd lesz! Az eü-ben nem lesznek dolgozók, majd oda küldik őket. Nagy segítség lesz a betegek "ellátásában"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.