Magyarország jövője részben azon múlik, hogy az egyházi intézmények kinyíljanak, és egyaránt érvényesüljenek a társadalomban az általános és az egyházi nevelési elvek - jelentette ki Balog Zoltán kedden az Egri Főegyházmegye által fenntartott iskolák szakmai tanévnyitóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
@sziráki ágnes: Nekem van több ismerősöm is ilyen. Lop, csal, hazudik, elmegy a vasárnapi misére, aztán minden mehet előről. A lelkiismeret meg sehol, mert azt azzal a tanítással és misei szertartással, hogy "vizsgáljuk meg lelkiismeretünket, gyónjuk meg bűneinket, hogy méltón ünnepelhessük az úr szent titkait" hogy utána: "irgalmazzon nekünk a mindenható Isten, bocsássa meg bűneinket és vezessen el az örök életre"
Ezzel minden el van rendezve!!!
Undorító!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@Csizmás Kond: Aztán meg hol lakol meg?:))
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: ...van aki háziőrizetben...
sza
@Csizmás Kond: Az miért lakolás? Mindent megtehet csak ki nem mehet! Vagy a pokollal keverem?:)
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: A meglakol szó a lakik és eszik szavunk összegzésének az eredménye, ugyanis általában mindenki ott evett ahol lakott, ha meg bezárták akkor szintén.
soljanka
Tisztelt Balog Zoltán!
A jövő azon múlik, hogy az ország döntéshozó pozícióban lévő vezető emberei - pl miniszterek/államtitkárok -értenek- e ahhoz, amihez kellene.

Ha az oktatás területét oktatási szakemberek, oktatáspolitikusok - nem politikailag az oktatásirányításba emeltek- irányítanák, akkor talán lenne esély.
jancsik68
Igaza van Balog Z OLTÁNNAK, a bukott papnak,AZ EGY HÁZ MEGTANIT,HAZUDNI,LOPNI,csalni,álszenteskedni,pedofillá válni,embertelenné válni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.