Pékséget nyitott a BKV-tól nemrég kirúgott buszsofőr, aki aki arról híresült el, hogy menet közben folyamatos beszéddel szórakoztatta az utasokat. Bócsa Viktor, úgy tűnik, a látványkemence mellett megtalálta önmagát, vevői szeretik, a botrány hozta népszerűséget pedig kihasználja. Azt mondja, buszvezetés közben is az emberekkel való kapcsolatteremtésre törekedett, ez a pékségben sincs másképp. - A buszvezetéssel szemben ennek az a nagy előnye, hogy nem kell túlerőltetni semmit - mondja Bócsa Viktor, akinek egyébként gyakran bkv-s vevői is akadnak. De elmondása szerint ezek jó hangulatú beszélgetések.

Forrás: msn.mainap.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Ilyen egy ügyes ember! A balszerencséből is képes sikert kovácsolni! Sok szerencsét neki és sok vevőt! (a vevőknek meg pénzt, hogy meg tudják venni az árut)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ideals2012
Remélem, szerencséjük és hatalmas forgalmuk lesz! - öröm bemenni egy olyan boltba, ahol mosolyogva fogadnak, és kedvesek a vevővel!
manocska1
Látszik rajta ,hogy talpraesett, ügyes,van humora.Sok sikert!
Rézangyal
Ilyen egy ügyes ember! A balszerencséből is képes sikert kovácsolni! Sok szerencsét neki és sok vevőt! (a vevőknek meg pénzt, hogy meg tudják venni az árut)
Andrea860223
Sok sikert neki, az ilyen komák megérdemlik, hogy szép életük legyen...
torgyan
Nevetséges, kérem, ugye bár, mert ha újságot olvas, akkor nem rúgják ki...
kukac50
@torgyan: Újságolvasás nem bűn csak a jókedvűség!
Valami vad barom vezető rúgta ki,akit az anyja alól vasvillával vettek el.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.