A Magyar Nemzet szerint a nyugdíjak és a családi pótlék csökkentését, szja- és nyugdíjkorhatár-emelést akar az IMF, amely több pénzt adna a bankoknak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Álljon ki a népünk elé az IMF delegáció és mondják el ezt a kérést akkor elhiszem és tényleg elzavarni őket a pi...ba!
De addig a kormány népnyúzásának tudjuk be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ja, már megmondtaja zorbán hogy el a kezekkel a nyugdíjaktól. De miért is? A fizetéseket be lehet fagyasztani évekre, a nyugdíjakat meg nem? Félreértés ne essék, nem a kisnyugdíjasoktól sajnálom a két kiló kenyérnyi emelést, de míg a minimálbér nettója évek óta be van fagyasztva, addig a hatszámjegyű nyugdíjat kapóknak (is) minden évben megy az emelés. Plusz még ilyen-olyan-amolyan kedvezmények, amikhez hasonlót az ecceri melós még vért izzadva se kap meg. Orbán úr, Mesterházy úr már akkor kardoskodtak kézenfogva a nyugdíjak mellett, mikor csak érintőlegesen került szóba. Pedig egész nyugodtan hozzá lehetne nyúlni, ha nem lennének nyuszik, és nem paráznának a szavazatvesztéstől. Még egyszer mondom: a magas(abb) nyugdíjakra gondoltam, létminimum (83 ezer/fő) fölöttiekre.
overdose
Elmentek Sárvárra ,megbeszélték mit hazudjanak a népnek,csak nem értem ha nem is akarják azIMF-el megeggyezni akkor mi a francnak kell ennyi szemétséget bedobni? saját magukon sporoljanak minimálbért nekik!
kumming
Elhiszem, ha majd az IMF hivatalosan teszi közzé ezeket a követeléseket. Addig csak a fidesz további népnyúzásának tudom be.
torgyan
@gabrella: Őőőőőőőőőőőőő, kérem, sajnos, ők ugye nem állnak szóba a pórnéppel!
silber13
@Darthon1: Hááát...! Nem kimondottan Babits Mihályra... Ámbár léteznek olyan szavak, amiket jelenlegi mélynövésű, csúti kormányfői kimondójuk a csillagos égről is lehazudna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.