Ugye az egy átkeccsölt évet maga mögött tudó 4 fős családnak nem számít luxusnyaralásnak, ha kibérel egy szobát és szeretné európai módon, napi két étkezéssel, strandolással egy-egy lángossal, palacsintával, vagy jégkémmel „kényeztetni” magát, esetleg esténként végig sétálni a „soron”, ahol. ha meglát a gyereke valamit, amiért odáig van, azt megveszi neki? Ha a válasza: igen, akkor úgy számoljon, hogy ez az attrakció 2024-ben Magyarországon a milliós nagyságrendet súrolja.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@verőce21: csak nem brüsszelt hibáztatod a magyarok elszegényedése miatt ? :) hiszen 0rbán már 14 éve véd meg benneteket...,miközben ö és a pereputty többszörös milliárdossá lopta,csalta magát!
Nyírfa
A régi szép idők kéthetes nyaralásai...sajnos a magunkéra már nem futja, el kell tartanunk az ország orbánjait.
verőce21
Valami hatalmas változásnak kellene ahhoz történni az országban, hogy újra gyermekes családoké legyen a Balaton...!
Elkeserítő látni, milyen rohamosan szegényednek el a családok Magyarországon...! Valami hatalmas fordulatra van szükség Brüsszelben...!
csak úgy....
@verőce21: csak nem brüsszelt hibáztatod a magyarok elszegényedése miatt ? :) hiszen 0rbán már 14 éve véd meg benneteket...,miközben ö és a pereputty többszörös milliárdossá lopta,csalta magát!
Nyírfa
@csak úgy...: 14.20

Ez a Brüsszel! Már a SZOT-üdülést is elvette tőlünk, felvásárolta, kisajátította a balatoni telkeket, már a partra sem lehet kimenni! Foglaljuk el. A Prüsszelt! Mutassuk meg nekik, mi fán terem a magyar embör. Segítek: leginkább a mások pénzfáján, de ott aztán ízibe.
szaboria1
Régen nem kellett fizetni a szabad strandokért ma meg keresgélni kell van e még. Ráadásul épp tegnap mutatták be egy 4 tagú családnak egy ebéddel , lángossal és fagyival már egy nap 80000.-ft körül van.
Nyírfa
@szaboria1: 17.28

Van, akinek ennyi a nyugdíja. És van, akinek még ennyi sincs. Öreganyám nem látott ilyen világot Horthyék óta.
Hogy Orbán és bűntársai fejében milyen film pereg, hogy azt a kort kívánják vissza, sőt, még régebbieket, csak a jóisten tudhatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok