Csak felkorbácsolja a Bándy-gyilkosság óta lassan már csillapodó romaellenes indulatokat a pécsi romák szerint a városban alapított roma gárda. A magát Daflics ezredesnek nevező, szamurájkardokkal pózoló alapító támogatói szerint is csak addig lenne szükség egy ilyen szervezetre, amíg a Magyar Gárda masírozik, de a rendőrség elfogta, és pénteken őrizetbe vették a gárdaalapítót.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
A Roma Gárda köszönési formája:

- Ádjon á Devlá!
- Több segílyt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Mára már ki is engedték, ennyit erről:-(((
torgyan
@lópicigáspár: q=tbn:ANd9GcSkZJsEjDFaaj4FYonQrCm-9qCZQ

Be kell sorozni az összeset, s meg kell támadni velük Romániát! Ha Győzünk, miénk Erdély, ha veszítünk, miénk Magyarország!
alfás
@lópicigáspár: nagygygyon jóóó!!!
gergely
Legalább van ott egy pár értelmes roma is.
ballago987
Az összes gárdát azonnal felszámolni.A gárda név elit egység kitüntetö neve.Az itteni hordáknak gárda nevet adni vétek,ezek barorom arcu csámpás primitiv bunkok.Azonnal leszerelni,felszámolni vezéreiket bezárni politikai támogatoikkal együtt.Pénz és anyagi forrásaikat felderiteni,befagyasztani.Semmi törvényes jog nincs ezeklétezésére.Minden megmozdulásukat azonnal leverni.
másvirág
@ballago987: "Csámpás csoki csűrhe" megnevezés megfelel ? :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.