Újabb internetes csaló bukott le Magyarországon: a telefonokat hirdető pécsi trükköző példája is arra hívja fel a figyelmet, hogy legyünk óvatosak, ha online vásárolunk. A Pénzcentrum.hu mutatja, mire érdemes figyelnünk....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Nem csak az online vásárláskor kell nagyon óvatosnak lenni, hanem a magyarországi bankok hitelnyújtása kapcsán is, mert legyünk nagyon őszinték: a banki indexálási trükkel is rendesen megvezette minden magyarországi bank az ügyfeleit azzal, hogy forinthiteleit elnevezte svájci frank alapúnak, mely banki trükkhöz a Miferink és kormánya ( 2003 óta zajlik az Európai Unióban teljesen ismeretlen!!) is hozzájárult természetesen a PSZÁF tudtával és beleegyezésével! De miért is nem lehet egy kormányzati tollvonással érvényt szerezni a Ptk. 209.§,"A" pontjának? Ha valaki tudja erre a helyes választ, szívesen olvasnám!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.