Pénteken és szombaton öt Auchan áruház kezdi meg - a görögdinnye és a paprika után - az almakampányt, az akció legfontosabb célja a hazai almapiac erősítése és az alma, különösen a szabolcsi alma hírnevének újjáélesztése - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) MTI-vel pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
nem vagyunk hülye gyerekek,én is a hazait veszem ha:olcsóbb,ha megemelitek a fizetéseket,hogy megtudjam venni ha drága.semmi máson nem múlik!!!
overdose
Még beszélni sem tud?de a nyelve hosszú elér az Orbán seggéig!
silber13
Elől-hátul nagyméretű táblát a nyakába, majd kilökni az utcára, sétáljon a jó levegőn. Szendvicsemberként legalább valami hasznos munkát is végezne.
soljanka
nem tudom, hogyan sikerül a pávatáncosnak, hogy kiválassza az ország legtenyérbemászóbb fizimiskájú alakokjait az előretolt helyőrségbe.
jancsik68
Budai fizesse vissza az egyetemi taniját,mert nem alma zabálásra képezték ki azidiótát.Igaz ahhoz mem ért,mert mint ügyész
jancsik68
meg bukott,elszámoltatási kormánybiztosként pedig szart sem ért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.