Kétrészes nagyinterjút közlünk Szijjártó Péter külkapcsolatokért felelős államtitkárral és futsalistával. A holnapi, második etapban tocsogunk a bulvárban, de a mai fejezetben még csupán trambulinnak használjuk Joshi Bharatot, amúgy szülünk, ruhát cserélünk, safarovozunk, világbankozunk, tomasóméliázunk, hughgrantezünk, s arról is szó esik, miért hintáztatja a Fidesz a forintot. Mit gondol arról a sajátos álláspontról, hogy a nő „szüljön két, három vagy négy gyereket”, és ha „eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően megvalósíthatja magát”? Szerintem egyetlen hölgy sem szorul rá egy politikus életvezetési tanácsaira. Múlt hétfő éjjel úgy tetszett, a fideszes Varga István frakcióálláspontot fogalmaz meg az Országgyűlésben az imént idézettekkel. Aztán harmadnap csak elhatárolódtak tőle. Miért? Rájöttek, hogy hülyeséget hordott össze Varga? Hadd ne minősítsem. Én immár tizenhét hónapja, Peti fiam születése óta tudom, hogy a gyerek jelenti a legnagyobb...

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Látszik is mert úgyan olyan idióta bukta után takarodás seggnyaló!
leszúrt rittberger
erről az emberről ordít, hogy egyetlen életcélja van: szeretett vezetőjét orálisan minél többször és minél odaadóbban kielégítse, és ezt a tevékenységét az évek során tökélyre fejlessze. ha van a politikában olyan igazi domina-szolga viszony, na akkor az övéké az.
adrenalink
@leszúrt rittberger: Kinek a Monika Lewinsky, kinek a Szíjgyártó...:)
Kutyafüle
Valamit csak tudhat, egyre feljebb kúszik, mint az uborka a hálón.:))
Á tudommá. Elsőnek nevet a főnök idétlen viccein :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.