Ha az ellenzéki együttműködésnek az az ára, hogy Bajnai Gordon, Mesterházy Attila vagy Schiffer András legyen a miniszterelnök-jelölt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök és egykori kormányfő gondolkodás nélkül kész bármelyiküket támogatni.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ferenc!
Nem most kellene gondolkodni és támogatni akár a csámpás faszú ördögöt is a leváltás érdekében. 2009-ig kellett volna úgy kormányozni, hogy ne legyen 2/3-uk ezeknek az elmebajosoknak. De hát elkúrtátok! Nem kicsit, nagyon... Ugye ismerősek a szavak.
Azt meg már többször leírtam, hogy ez a 2/3 nem a fidesz mellett szólt, hanem ti ellenetek.
adrenalink
Akkor menjen a pokolba...! Mikor veszi már észre, hogy csak árt a baloldalnak???!!!
levarosbukta
Nyugi gyerekek nyugi! Egyenlőre még nincs más aki ettől a tetves bandától megszabadítana minket. Hagyjuk hogy fleto kaparja ki a gesztenyét, aztán majd meglátjuk a többit. Vessetek a mókusok elé de én támogatom.
soljanka
Azért a kétharmad nem egésze a szocik ellen szavazott. Voltak az eleve, feltétel nélküli hívők, voltak a szocik ellen szavazók, és voltak, akiket vitya ügyesen megvezetett.

Én levárosbukta mellett vagyok: legalább valaki ugrál. Ráadásul nem árt senkinek vele: nem lesz kevesebb a fizetésed, nem lesz ettől drágább a kenyér, nem ugrik meg a forint árfolyama.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.