Az egyik védő szerint az ügyészség csak magát próbálja igazolni a nyilvánosság felé, mert jogilag megalapozatlan a jogerős ítélet felülvizsgálata.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Itt úgy néz ki hogy rajtuk kívűl mindenki bűnös. Mert ezek az "ártatlan" emberszabásuak semmiről sem tehetnek. Véletlenül mentek késekkel felszerelve "szórakozni". A biztonsági kamera is piszok rasszista, ők csak békésen verekedtek. A megvert, megszúrt,menekülő sportolok után is azért rohantak az utcára mert féltek tőlük. Csak azért gyilkolták meg Cozmát,csak azért szurkáltak meg még két embert mert véletlenül a kés útjába voltak.
A többi sportolót meg csak azért kergették meg mert barátkozni akartak.
Különben is mindenki rasszista és elfogult gyűlölködő. Már Mohácsi V is megmondta ez csak egy diszkó baleset volt. Az ügyvédek is megmondták hogy csak a közvélemény a hibás.
Hánynom kell !!!
varirmag
" Szikinger szerint az eljárás során mindvégig folyamatosan megsértették az ártatlanság vélelmének szabályát, egységesen gyilkosnak nevezve a terhelteket."
Miért ? Minek kellene nevezni őket ? Mennyi "bodzapénzért" képes Szikinger ilyen hányadék lenni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.