Nehezményezi az esztergomi Fidesz-frakció, hogy Tétényi Éva a határidő előtt átutalta a város tartozásait legnagyobb hitelezőiknek. A polgármester szerint a helyi adók befizetéséből most volt pénze az önkormányzatnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Húúú-ha!! Akkor most a Tétényi nem ehet fagylaltot?? Vagy mi lesz??
Proli
Ezért a gyalázatért le kell mondatni!
Azt a pénz a fidesz akarta ellopni.
kkalman
"A polgármester korábban közleményben tudatta, hogy szeptember végére várhatóan fizetésképtelen lesz Esztergom, miután az állam 2011 decemberében átvette az esztergomi intézményeket, de az önkormányzattól inkasszóval leemeli az átvett a működtetési költségeiket."
Ha az állam átvette az esztergomi intézményeket, akkor ki, vagy mi jogosítja fel arra, hogy az önkormányzat számláját inkasszó alá vonja, és onnan fizesse az intézmények számláit és egyéb költségeit? Akkor, most állami fenntartásúak az intézmények, vagy önkormányzatiak?
Ez a megoldás olyan mesés. Hoztam is ajándékot, meg nem is. Fenntartom az intézményeket, vagy nem? Ha igen, akkor fizess te! Undorító, amit ez a bagázs csinál, sőt napról napra undorítóbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.