Mindkét jegyvizsgálóját egy állomáson felejtette egy vonat péntek este a Budapest-Sülysáp vonalon, ezért a következő megállóban közel fél órát kellett vesztegelnie. Az [origo] információi szerint a mozdonyvezető a kalauzok jelzése nélkül indította el a szerelvényt, és ezért maradtak azok a peronon. A jegyvizsgálókat végül egy másik vonat vitte el.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ProPeller Mariann
Ez hülyeség, ott voltam. Az történt, hogy a vonaton utazott egy magasan kvalifikált BKV-ellenőr, aki - miután gyanúsnak találta két ember folyamatos császkálását a szerelvényen - szolgálatba helyezte magát, és kiderítette, hogy a két illetőnek bizony nincs jegye. Nem érdekelte semmilyen légből kapott magyarázat (milyen kalauz, he?), leszállította a bliccelőket.
sza
@ProPeller Mariann: Szegény kalauzok! Tudom min mentek keresztül! Engem egyszer az " uram " felejtett a lányom kollégiumában. Bemotyóztuk a leányzót , szétnézek sehol senki! A kisebbik lányom mondta hogy akkor vették észre az apjával hogy nem vagyok ott amikor az " uram " hátra nézett hogy mi van velem nagyon csendben vagyok! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.