220 ezren látták az osztrák közszolgálati televízióban sugárzott dokumentumfilmet Magyarországról. A bécsi magyar nagykövet levélben tiltakozott az ORF elnökénél az egyórás film miatt. Szalay-Bobrovinczky Vince szerint a műben szinte kizárólag a magyar kormány ellenfelei jutottak szóhoz. A nagykövet úgy véli, hogy ezzel az osztrák közönség nemcsak egyoldalú, hanem igazságtalan tájékoztatást kapott Magyarországról. A film producere, Paul Lendvai bécsi publicista híradónknak cáfolta, hogy le akarták volna járatni Magyarországot. A külügyi szóvivő ma már nem kívánt nyilatkozni a film ügyében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Országunkat a jelen helyzetnél jobban lejáratni már nem igazán lehet.!!!
Az orbáncbanda erről gondoskodott.!!!Mikor 16 éve először kimentem Hollandiába,a szállodába a kulcsot ide sem adták,mig ki nem fizettem a számlát,és kértek 50 euró kauciót,ha esetleg tönkreteszek vagy ellopok valamit.!!!Néhány év kellett ahhoz,hogy ez a felállás megváltozzon. Ma már átutalásra is megszállhatok.!!!Ja,és lemásolták az útlevelemet.!!!Nos ezt az akkori alaphelyzetet sikeresen a végsőkig fokozták qrbánék,a romákok,és sajnos a gazember magyarok is.!!!Megteszünk Mi mindent,lejáratásban segitség nem kell.!!!
soljanka
@varirmag: a tévében soha nem hazudnak...
sza
Nem kell már minket annál jobban lejáratni ahol most vagyunk!
csikknorisz
Jó nagy hírverést csaptak egy alig nézett műsornak, úgy lesz itt is, mint Pesty cigányokról szóló filmjénél, sokkal többen fogják megnézni, mint ahányan eredetileg látták.
Darthon1
Megnéztem Soljanka jóvoltából a műsort. Arról van benne szó, hogy Orbán európai állam miniszterelnöke, vagy esetleg egy diktátor. Ezt a kérdést teszi fel a magyar nép is magának naponta. Semmivel sem volt rosszabb a műsor, mint a hatos számú fideszes párttagkönyv tulajdonosának a fröcsögő műsora. Bayer Zsolt műsora után naponta lehetne osztrák, román és szlovák külügyi jegyzéket átvenni. Ott viszont tudják helyi értéken kezelni a dolgokat és pont lexarják a Zsocát. A háttérről is kéne azért egy kicsit írni. Az osztrákoknak azért lettünk egyszer csak ennyire fontosak, mert veszélyben érzik azt a több millió hektár zsebszerződésekkel feketén megvett földbirtokaikat, amelyeket Orbán készül elnemzetiesíteni. Erre a szóra most komolyan büszke vagyok. :-)))) Tehát készüljünk fel, lesz még rosszabb is. Az osztrák paraszt kifizette a földet, csak jogilag nem lehetett az övé. Most egy trükkel semmissé teszik ezeket a szerződéseket, pont, mint a magánnyugdíjnál. Érik még nagyobb és komolyabb támadások is nemsokára a nagy Vezért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.