A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, a kabinet rendkívüli ülése után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Tönkre vágták őket , nincs annyi bevétel a gépekből , mehetnek a levesbe!
kumming
Nem értem az értelmét. Tőlem annyi gép lehet, amennyit csak akarnak. Én még egyiken sem játszottam. Akkor tiltsák be a totót, lottót, sorsjegyeket, meg minden hasonlót. Élen a kaszinókkal. Mire jó ez a nagy betiltási hullám, tán csak nem majd a haveroknak készül valami, mint a dohánybiznisszel?
bundi
gondolom eztán ez is állami monopolium lesz a szerencsejáték zrt-nél.
kötelező lesz felállítani mindenhol, és a pénzkiadó autómatákat is ezek szerint kell átalakítani. a lakossággal meg közlik, hogy ezek használata népnemzeti nagymagyar kötelesség, és aki nem játszik el havonta egy bizonyos összeget, az libsibolsi nemmagyar.
nyanya001
Nemzetbiztonsági kockázatot is jelent !
Az azeri baltás kiadása az nem ugye ?
csikknorisz
@kumming: Totót, lottót, sorsjegyet nem fogják, arra nyugodtan elcseszheti mindenki az összes pénzét. Inkább le akarnak számolni a konkurrenciával.
marlin
@kumming: Ilyen már volt!! :))
1991-ben Magyarországon csak az üzemeltethetett pénznyerőgépeket (nem sorsolásos játékok) akinek a gépek üzemeltetésének tilalma alól a Pénzügyminiszter előzetesen felmentést ad!!
Szóval el tudod képzelni, hogy kinek adtak felmentést!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.