A Cozma-gyilkosság eljárása során számos olyan esemény történt, amely alapvetően megkérdőjelezi az egész eljárás tisztaságát, pártatlanságát, illetve az ártatlanság vélelmének betartását - fogalmazott Szikinger István, Sztojka Iván védője azt követően, hogy a Kúria hétfőn részben megváltoztatta a jogerős ítéletet, és Sztojka büntetését 8 évről 13 évre súlyosbította. Szikinger arra készül, hogy az Alkotmánybírósághoz fordul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az ügyvéd úr a nevére is vehetné azt a kedves embert!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@kkalman: Erre szoktam mondani, a maffia bekebelezte a bíróságot, azért nincs tisztes szakma, azért a pénz az úr.
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: na ebben igazad van! Avval a kicsi pontosítással, hogy a maffia és a politika! Így egész a kép.
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Bocs a politika kihagyásáért, igazad van ez a kettő, egy tőről sarjadzik. Az az a párt alárendeltje a maffiának, mivel a maffia a párt pénztárnoka,
akit a maffia kölcsönöz a pártnak.
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Ez nagyon így van!
Pilóta
@sziraki agnes: Az elitéltnek is joga van a védelemre, ami a védő(k) feladata. Nem feltétlenül a pénz az, ami egy-egy védőt inspirál egy alkotmányjogi panasz megtételére, hanem lehet az akár az ismertségéből adódó szakmai státusa is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.