Kiszivárogtatták a két éve készülő új internetszabályozási direktíva piszkozatát. A tervezet a virtuális Dzsihád ellen készül, ám a terror elleni harcban az uniós állampolgárokat is meztelenre vetkőztetheti. Az irányelvek előkészítésében Magyarország is részt vesz, a projekt a TEK hatáskörébe tartozik - írja az origo.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Haladunk a teljes szólásszabadság felé! :(
A kocsmapolitika beköltözött az internet világába, de ha ez megvalósul, visszamehet a helyére, a kocsmába. De már az sem az igazi, mert ott meg nem lehet dohányozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@sziráki ágnes: Apuci nem tud megtanitani?
kkalman
@sziráki ágnes: Nálunk nincs a szociális elosztási központban se billiárd, se csocsó. Nálatok van valamelyik?
sza
@kkalman: Én a kocsmára gondoltam! ott van biliárd és csocsó is, vagy nem jól tudom? Te iszod a söröled, én a lónyálat, közben meg eszmét cserélünk...
kkalman
@sziráki ágnes: Szociális elosztási központ = KOCSMA!
De az utolsó mondatodban leírt megoldás nekem megfelel.
sza
@KöBüKi: Apuci nem jár kocsmába! A sörét itthon a tévé előtt issza . De lehet hogy most már járni fog, mert nem lehet benn bagózni... , ki tudja, de csocsózni nem tud ! Valami nem stimmelt a postafiókommal, bocs hogy csak most válaszolok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.