A csekkadó triplájával adóztatják az ATM-használatot, csúszik a pedagógus béremelés, jön a segélyplafon, megy a járulékplafon. A pénztárgépeket bekötik az adóhivatalhoz, a közszférában 22 ezer állás szűnik meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emberke
A mocskos szemétláda kancsalszemű undorító féreg,megint kitett magáért.Hogy szorult volna a feje az anyjába amikor megszületett.Ezek a szarháziak azt sem tudják hogy mi az a munka,csak a megszorítás.Seggük alatt a kocsi amit mi fizetünk,a lakás amit mi fizetünk,az üzemanyag amit megint csak mi fizetünk.Ingyen élnek (élősködnek) a nyakunkon.Dolgozzon csak egy hónapot napi 8 órában egy gyártósoron havi 74-80 ezer forintért és fizessen ki minden közüzemi költséget,majd a maradékból tartsa el a családot.Majd megtudná hogy mi a magyarok istene.Egy gerinctelen mocskos féreg az összes.Családok mennek tönkre és csődbe azért mert ők asztal mögül sok 100 ezer forintos fizetésükért """"megdolgoznak"""".És tervet dolgoznak ki hogy mit kéne még kisajtolni a szerencsétlen parasztból (hisz még úgyis tűri).Mikor lesz már ennek vége???Mikor mondhatom a gyerekemnek azt hogy "Na gyere lányom együnk egy fagyit" ? Mert sajnos már arra sem telik.A válság is csak egy nagy humbuk.2008 közepéig 138-145 forint volt egy CHF és hülyítették a népet (többek között engem is) nesze itt van,jól jársz vele.Majd amikor már megvolt a kívánt virtuális CHF (mert ugye magyarországon nincs konkrét svájci frank a bankokban) felvétel,akkor megcsinálták maguknak a jót.Én 4,3 milliót vettem fel.De mire kifizetem addigra lesz lesz 13-14 milla.Hú de jól jártam mert komb hitelem van.Csak azt elfelejtették velem közölni hogy mikor a fundi kilép a hitelből addigra 80-90 ezret fogok fizetni a mostani 44-52 helyett (ami persze előzetes kalkuláció szerint is csak 17-23 lenne).Folyamatosan hülyére veszik a magyar népet.Az ő fizetésüket,fogyasztásukat,juttatásukat kéne lefölözni.Fél év alatt bejönne az a 400 milliárd.Tisztában vannak vele hogy szinte már mindenki kártyára kapja a pénzt."Haver,mit húzzunk le most a magyarról?","Szerintem adóztassuk meg a kártyahasználatot".De lesz még idő amikor kitalálják azt hogy 100 forintonként 10 forint menjen hozzájuk.Az a szomorú hogy a magyar ember olyan mint a birka.Már a nyakát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emberke
@kukac50: Nem Nem. Ők tették a nyakunkra a hurkot és már a széket lökdösik alattunk
vörösfuvalat
Jellemző a Kossuth rádió költségvetési korrekcióról beszélt nem volt szó megszorításról.
Ha valaki nem tudná ez a sajátos magyar út és a siker kapujában állunk. / Orbán Viktor/
csikknorisz
Hányszor kell már elismételni, hogy a kormány elutasítja a megszorítások politikáját? Csak úgy tesznek, mintha. Csak jól átverik az EU-t, meg az IMF-et, mi meg szépen dőzsölünk a jólétben. Minden a mi érdekünkben van, nincs itt megszorítás, az a elmútnyócév vót. Hát nem lássátok esztet be? Halyrá fidesz.
kkalman
Én, most kijelentem, szeretem a fide$$-t! Ti vagytok az ország ellenségei, mert nem akarjátok látni, hogy nemzetmentő nagyvezírünk mindent a ti érdeketekben tesz, hogy dédunokáitoknak se legyen jó. Ezért vannak a sarkalatos törvények, amiket csak 2/3-dal lehet megváltoztatni. ezért töketlenkedik az IMF/EU párossal. Ezért történnek a kilakoltatások. Ezért nyilvánítja egészségessé a rokkantakat, és csinál belőlük munkanélkülit. Csökkenti a segélyeket, védi a munkahelyeket tőletek, dolgozóktól. Vigyáz a vidéken élőkre is, elveszi tőlük a termőföldet, és holdudvarában osztja ki. Mindezt csak azért, hogy a paraszt nehogy megrokkanjon a munkában, mert akkor nem kap semmit a rokkantságára.
Közben fáradságos munkával igyekszik a saját fizetésüket legalább szinten tartani, de inkább emelni..
Ti ezt nem akarjátok megérteni. Állandóan lázadtok, de lesz ez még másképp, ha cenzúrázzák a netet. akkor már lázadozni sem lehet, hogy ne hergeljétek magatokat, mert a végén még túl magas lesz a vérnyomásotok, ami agyvérzést okozhat. A vezír vigyáz rátok.
A pénzetekre is! Hogy ne költsétek felesleges dolgokra, rögtön, ahogy felveszitek az ATM-ből, rögtön elvesz néhány forintot.
Minden, amit tesz csak értetek van, hogy mint az indiai aszkéták, hosszú életűek legyetek, és szeretettel gondoljatok rá, miközben azon gondolkodtok, hogy milyen módon tudnátok az életét megrövidíteni egy 7,62-sel.
nyanya001
Matolcsy magyar tündérmeséről beszélt a CNN-en

Index

2012. június 8., péntek 01:02

Az idei év még kockázatos, de jövőre beindul a robusztus növekedés, a válságnak pedig vége. Matolcsy György interjút adott a CNN-nek.
Azért ekkora "robusztus" növekedést nem kellett volna produkálni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.