Szeptemberben sem történt áttörés a közvélemény-kutatási eredmények alapján a hazai pártviszonyokban, így továbbra is a Fidesz–KDNP a legerősebb erő. A rendszerváltás óta a kormányzás ebben az időszakában mindig az ellenzék volt sokkal kedvezőbb helyzetben, ami a mostani erőviszonyok alapján nem mondható el.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Honnan az ótvarból veszik ezeket az adatokat.
Ismerőseim egy mokkáskanál vízben meg tudnák fojtani az összes fid€$$-est válogatás nélkül. A kutya seggén csömböllék párt pedig még ennyi figyelmet sem ér nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Darthon1: te meg egy szenilis vénember vagy, ugye csak a szépre emlékezel?. Mindegy már nem éri meg téged meggyőzni, élvezd még azt a pár évet ami megadatott, ne rontsd tovább a fiatalok, jövőjét épp elég szart hagytatok már magatok után, nem kell több!!!
overdose
@kukac50: Sokan lesznek !!! És még meglepetés is lesz!
Darthon1
Kicsi félhülyém, hát nem miattam megy ki a fiatalok zöme külföldre. Pont a gazdád az aki az elődjeivel együtt ellopta a lehetőségeiket te szegény. Némi érvet talán, ha lehetne ! De az nincs, csak a minősítés. Látod itt van a baj veletek fanokkal, nem mondták meg a központban, mit mondjatok ha vitára kerül a sor! Ha kihúzod a Vezéred seggéből a fejed, először megszédülsz a jó levegőn, de hidd el hamar megszokod! Remélem a szenilitás még messze van tőlem, de ha így is lenne, én legalább éltem egy-két világos tudatú évet veled ellentétben korlátolt barátom!
dr. prédikátor
@Darthon1: Ne bántsd! van neki elég baja így is.A 2/3 os birkák közé tartozik, agymosott fütyeszes.
Darthon1
@dr. prédikátor: igazad van. Már megbántam a kifakadásomat. Nem tehetnek róla, hogy ilyen sötétek, hiszen senki sem magyarázta el nekik a dolgot. Megpróbálok ezentúl higgadtabban érvelni.
verőce21
@KöBüKi: Bajnai egy senki, amerikai finánctőkével támogatva, az ország további eladását elősegítendő. Semmi karizma nincs benne. Már megbocsáss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.