Az új alaptörvényt és a Nemzeti Hitvallást ismertető tájékoztató füzetet kapnak ötödikes és nyolcadikos általános iskolások a kormánytól.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
" Legutóbb az érettségizők kaptak alaptörvényt a kormánytól - igaz, ők a díszkiadást és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár levelét vehették át az iskolájukban. Rá néhány napra tucatnyit hirdettek meg a diákok internetes árverési oldalakon, volt, aki egy forintért is megszabadult volna...
Így múlik el a világ dicsősége.
Kerényi Imre mennyit adakozott az államadósság csökkentési alapba?
Csak úgy eszembe jutott..
yazo64
Gondolom ez nincs benne:
Olvasgassátok nyugodtan, közben apu meg anyu esetleg munka nélkül marad, mehettek a híd alá, ezt tudja biztosítani a jóságos kormány bácsi...
kkalman
"Az új alaptörvényt és a Nemzeti Hitvallást ismertető tájékoztató füzetet kapnak ötödikes és nyolcadikos általános iskolások a kormánytól. "
Ez nagyon jó. A diák hazaviszi, és mert számára érthetetlen nyelven íródott, odaadja a szüleinek, akik véletlenül éppen munkanélküliek, immár több éve.
Mi történik ezután?
Ha apuka pont otthon van, és nem a helyi szociális elosztási központban múlatja az időt, kezébe veszi, és anélkül, hogy belelapozna, egy hatalmas káromkodás közepette bedobja a többi papírhulladék közé, amit télire gyűjtöttek össze, hogy be tudjanak gyújtani.
Ha nincs otthon, akkor is ez történik, csak egy kicsit elhalasztódik az egész folyamat, arra az időre, amikor a családfő hazatér a szociális elosztási központból. Annyi különbséggel, hogy mert begőzölte egy kissé a maradék eszét, hosszabban káromkodik, és az egész kormányt üvöltve küldi melegebb égtájra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.