Fideszes és kereszténydemokrata politikusok szerint nem megszorítócsomag a Matolcsy György által tegnap ismertetett intézkedéssorozat, mert „nem vesz el az emberektől, a szociális egyensúlyt megőrzi, és a gazdagoknak kell többet adózni”. Pontosan ezért abban reménykednek, hogy az nem is okoz népszerűségvesztést a kormány számára.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@coyote3: A fütyülők ELFOGYTAK!Az orbáncossal és bandájával egyetemben!!!
Amikor a magyarok nagy többsége azon törpöl üres gyomorral hogy holnap mi lesz,akkor
vége a dalnak.!Ebbe a helyzetbe egyetlen előre mutató megoldás van,mégpedig félretenni a demagógiát,diktaturát,és a politikai célokat.!Összehivni azokat a prominens embereket, - pártállás nélkül - akik képesek elinditani a gazdaságunkat.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@entero: Nem dugtam el! A kanapét minden héten kihuzigálom felmosni alatta a kőpadlót, ha ott lenne biztos már megtaláltam volna... :-)
kkalman
Na megyek, a padláson megforgatom vasvellával a millióimat, nehogy bedohosodjanak. :(
csikknorisz
Nekem már az is fáj, ha meghallom Matolcsy hangját a rádióban. Még jó, hogy tévéhíradót nem nézek, látvánnyal együtt már komoly sokkot okozna. Ez a fazon annyira irritáló, hogy külön allergia-gyógyszert kellene kikísérletezni ellene.
Rézangyal
@kedwes: Nem erőlködnek,nem is csodálom.!!
A fütyülők szerint mindenki hülye,aki nem velük ért egyet.!Láthatod a Járait is mellőzik,mert meg merte mondani!!!
Majd hamarosan jön egy új erő,és visszaépiti amit fütykösék leromboltak.Olyan erő kell akik vissza tudják venni az ellopott ezermilliárdokat.!Ez nem a maszop.!!!
entero
@sziráki ágnes: Akkor máshová rakhattad el...
sza
@entero: sajna ami nincs azt nem lehet elrakni! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.