A kormány az idén és jövőre is 2,7 százalékos, GDP-arányos költségvetési hiánnyal számol - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DogAdventures
A térképet is átrajzolják,mert Magyarország a csodával határos.
Carpediem
Kuszaszem nálam mindig kiveri a biztosítékot!!! Őt kéne már jól megszorongatni, és seggbe rúgni a csomagjaival együtt!!@DogAdventures: Na ja, aztán egy reggel felébredünk, hogy Magyarország új neve Kánaán!!!
nyanya001
Matolcsy magyar tündérmeséről beszélt a CNN-en

Index

2012. június 8., péntek 01:02




Az idei év még kockázatos, de jövőre beindul a robusztus növekedés, a válságnak pedig vége. Matolcsy György interjút adott a CNN-nek.
Azért ekkora "robusztus" növekedést nem kellett volna produkálni !
batukán
...és akkor most jöhetnek a stadion építések...
Carpediem
@nyanya001: Kuszaszemen már csak röhögni lehet, az is igaz, hogy egész Európa rajtuk röhög!!! @batukán: a stadionok már 1000-rel épülnek...Orbániában foci és kisvasút a menő! Az, hogy a fél ország éhendöglik??? ... torony magasból leszarják!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.