Miután megtudtuk, hogy a Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület polgármestere külön szobrot állíttatott kedvenc bulvárlapjának az őt az elmúlt évben 66 píár-cikkben népszerűsítő Blikknek, nem maradhattunk restek. Sajnos ahhoz muníciónk, hogy magát szobrot a helyes irányba alakítsuk, és a kis rikkancs helyett Rogán Antal provence-i nyaralását ábrázolja, vagy azt a pillanatot amikor Rogánné tüntetni indul a nők jogaiért, és a térden állva könyörgő Tóni őt visszatartja. De a korszellem legdivatosabb eszközét kihasználva installációvá bővítettük a korrupció ötödik kerületi szobrát.[...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Amikor az értelem nem ,csak a cél vezet ! Hogy menekült a riporterek elől ! Öröm volt nézni a kis senkit:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Amikor az értelem nem ,csak a cél vezet ! Hogy menekült a riporterek elől ! Öröm volt nézni a kis senkit:
silber13
Ne rinyáljatok mán! A mélynövésű csúti Belizár úgysem haggya annyiba! Majd néztek ám nagyokat, mikor elrendeli,hogy a Honfoglalás című, parlamentben lógó mázolmány mintául szolgáljon egy szobor kompozíciónak, melyben a lovon ülő központi alakot róla mintázzák meg, az extázisban lévő tömeg pedig saját híveit ábrázolja! Mindez készüljön 3 példányban és állíttassék fel a főváros legforgalmasabb helyén, a második a Videoton pálya előtt, a harmadik maradjon egyelőre tartalékban. Ki tudja, lehet Brüsszelben kerül kiállításra! És akkor Rogánt meg fogja ütni a guta! Pénz nem számít, majd Matócsy néhány apróságot kiigazít, oszt jónapot, másképpen mondva: bakfitty.
Rézangyal
@silber13: A Selmeczi feltétlenül sámánasszonyként legyen ábrázolva! :))) Ábrázatja az úgyis megvan hozzá LOL! Hogy örülnek majd Brüsszelben xD
Pálinkafőző Rézüst
@profon: a kis csipás egy egyszerű néhány szavas kérdésre képtelen volt válaszoni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.