A munkahelyvédelmi akcióterv 2013 legfontosabb intézkedése a kormányzat részéről annak érdekében, hogy Magyarországon megmaradjon a foglalkoztatás szintje - mondta Rogán Antal pénteken Tatán, a "Szomszédolás, Komárom-Esztergom megye" elnevezésű rendezvényen.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Jó,de emlékezetem szerint korántsem erről volt szó!!!
És természetesen megspékelve egy csomó közmunkással a fütykös földeken.!
Óh minő boldogság.!
Istenem ha vagy az égbe: - VEDD EZT A HÜLYÉT MAGADHOZ! - mert nem való az emberek közé sem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Gülüszemű munkát kellene teremteni nem védeni?mit védenek egyébként? a bukszájukban repül még ez a lóvé is lesz elszámoltatás nem felejtünk!
csikknorisz
Ez a "munkahelyvédelmi akcióterv" ugyanaz, mint a tavaly kifuttatott, évek óta létező START-kártya program, csak pepitában. Úgy tesznek, mintha feltalálták volna a spanyol viaszt, pedig francokat. Tavaly decemberben lezárták a START Plusz, START Extra kártyák igénylését, akik addig nem kértek, kiestek a kedvezményezettek közül. Most ismét kedvezményezettek lesznek, csak más bilétát ragasztanak a "termékre", a hangzatos AKCIÓTERV szóval. Tehát semmi új, amit tavaly megszüntettek, megint bevezetik, nagy melldöngetéssel.
csikknorisz
www.extundo.hu/adoinfo/265-start-kartya-program
Csak a szocik nem akciótervnek nevezték el, de lényegében ugyanaz. Ennyit Matolcsy nagy "találmányáról".
overdose
@KöBüKi: Bárcsak úgy lenne a rákosi Viktorral együtt!
csikknorisz
Start Extra kártyára jogosult VOLT, aki:
"a kártyaigénylés időpontját megelőzően legalább 3 hónapig álláskeresőként nyilvántartott személy volt, ha ötvenedik életévét betöltötte, vagy életkorra való tekintet nélkül legfeljebb alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik.
- a bérpótló juttatásra jogosult álláskereső"
Start Plusz kártyára jogosult VOLT,
"aki a gyermekgondozási segély (gyes), a gyermekgondozási díj (gyed), a gyermeknevelési támogatás (gyet), valamint az ápolási díj folyósításának megszűnését követő egy éven belül kíván foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesíteni, vagy aki a gyermek egyéves korának betöltését követően, e gyermek után igénybe vett gyes folyósítása mellett kíván munkát vállalni, feltéve, hogy foglalkoztatásra irányuló jogviszonyban nem áll,
- aki tartósan álláskereső."
Ha úgy vesszük, még szűkül is a kedvezményezettek köre, mivel 50 év helyett 55 a Szent Akcióterv korhatára, az alapfokú végzettséggel rendelkezőkről pedig szó sincs benne. Errű ennyit, csak próbáltam rávilágítani, hogy egy olyan dolgot hirdetnek nagy csinnadrattával, ami volt azelőtt is. Uff.
csikknorisz
Ja, még annyit, hogy míg a fentebbiek járulékkedvezménnyel jártak, az AKCIÓTERV adókedvezménnyel. Ennek az az egyszerű oka, hogy ugyanez a Tóni gyerek átneveztette a TB járulékot szociális adóvá, de ez már mellékes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.