A héten megpecsételődött a nyerőautomaták sorsa, amiről az Országgyűlés kivételes sürgősségi eljárásban döntött, ezenkívül a kormány egyenlegjavító lépéseket jelentett be, ami által egyre közelebb jutunk az IMF-fel való megállapodáshoz. Pénteken újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg Biszku Bélát.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Megszüntetni őket, ez jó megoldás. Van aki a segélyét és a családi pótlékot ide hordja bele, hallottam sokszor.
marlin
@gabrella: Gondolod, hogy akik eddig eljátszották a segélyt, vagy a családi pótlékot azok ezentúl a vasárnapi nagymisén a perselybe fogják bedobálni??
Azon is elgondolkodtál, hogy mennyivel fogják csökkenteni a közmunkabért, ha beáll az a 40 000 ember a "csapatba" akik eddig a "szórakoztatóipar" ezen ágában dolgoztak, és adót fizettek??
coyote3
Micsoda demagógia! Aki függő, az majd máshova hordja a család pénzét. Az azért furcsa, hogy vekker egy reggel felébredt és hirtelen rájött, hogy ez családnyomorító és nemzetbiztonsági kockázatot jelent ...Az elmúlt 22 évben erre miért nem ébredt? Csak nem az lehet a háttérben, hogy így akarják ellehetetleníteni Szimát a DVSC tulaját, mert a baltazás csapat 2,4 milliárdos költségvetésből sem képes megelőzni a Lokit?
Ja és csodálkozik valaki azon, hogy nem jönnek e befektetők? A nyerőgépek törvényben előírt szoftvereire a tulajok több száz milliót költöttek. És azt most gyakorlatilag kidobták az ablakon. Na ez a barmok által nagyon sokat hangoztatott jogbiztonság...
verőce21
A nyerőgépek lehet, hogy pár milliárdot hoztak az államnak, azonkívül sok százmilliárdot a maffiának, de hogy sok tízezer magyar családot tettek tönkre, az tuti.
csikknorisz
Csodálkoztam volna eme rövid előzetes után, ha nem mno.hu.
qxy
Ilyen gyorsan miért nem olyan törvényt hoznak be , hogy aki a haza ellen cselexik, Családra kiterjedően teljes vagyon elkobzás és húsz év börtönre ítélendő. ami JOGERŐS! A Kurva szarok bele! ! Ki tekerni a nyakukat mint a galambnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.