A kormányfő az előzetes választási regisztrációról, a földmutyiról, a mecseki uránbányáról, valamint az embereket lenéző és megvető ellenzéki véleményekről beszélt az Új Dunántúli Naplónak adott interjúban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Palásti Gizella
Ez az ember akkor mond igazat, ha elfelejt hazudni,és folyamatosan ezt teszi. Bejelent valamit,másnap már korrigálja.Ilyen elmebajnok miniszterünk az elmúlt 50 évben sem volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Ha lehet Én ebből a fajta tiszteletből nem kérek.!!!
jancsipapa
Most ez van, tisztel és jaj nekünk .Talán ,ha egyszer elkezd bennünket megvetni ,lenézni ...
overdose
Én meg köpök rá nem tartom embernek!
gibgab
Kérdés, hogy kiket tart ő polgároknak. Az ő értelmezésében a polgár nem azonos az állampolgárral. Az az érzésem, hogy @gergely: -nek igaza van.
kukac50
Annyira,hogy aki mélyen van lök rajta még egyet,hogy még mélyebben legyen ezt tette a munkanélküliekkel rokkantakkal a 16 % adóval a szegény réteg aki minimál bért kap kevesebbet visz haza.
Ezt teszi az autósokkal,minden szart bevezetnek törvénybe iktatnak pénzbeszedés ürügyén, a fogyasztás meg csak az Orbán közeli embereknél emelkedhet minden keveset keresőnél egyre kevesebb.
Az a céljuk,hogy egy forint sem maradjon a kis embereknél.
Ahol már a villany gáz ki van kapcsolva ott már a kormány túl teljesítette a tervét.
Sok Magyar családnál van már petróleum lámpa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.