Az idén csökken a magyar gazdaság teljesítménye, de jövőre növekedési fordulat következik, a kormány pedig új gazdasági akcióterveket mutat be a parlamentnek - mondta Orbán Viktor csütörtökön Berlinben, miután megbeszélést folytatott Angela Merkellel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Kétségtelen,hogy a hegy tetejére felhordani egy dombot lassabb és nehéz.!/ Németország/.De betölteni a gödröt /és nem tovább ásni/sokkal könnyebb lenne.!/Magyarország.!
De nekünk ez sem fog menni az orbáncbandával.!!! - mert nem is erre törekednek,hanem tovább mélyiteni a gödröt.!!!
Igazsagoszto
Merkel naiv, neki is hetet-havat megígért Orbán pávatáncos.
Meg hogy majd jövőre nő a gazdaság...na persze, 8 féléve ígérgeti Orbán, hogy majd a következő félévben növekedés lesz - sose volt igaz.
Orbán hazudik mindenkinek.
"30 éve most megy itt a legjobban.. " - remélem Merkel más forrásokból is értesül, mielőtt a kapitális ordas hazugságokat Orbántól elhiszi.
Akcióterv = sürgősen csinálniuk kell valamit Orbánéknak mert a költségvetés a gazdaságpolitikájukkal együtt totális csőd.
overdose
Orbán hazudott semmit nem változtatott a törvényeken,2.5 év alatt munkahelyek szüntek, meg ez a Merkel elhiszi amit hazudik ez az Orbánc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.