„Személy szerint megyek a Millára 23-án” – jelentette be Facebook-oldalán Dorosz Dávid LMP-s képviselő az után, hogy pártja közleményben tudatta: hivatalosan nem vesz részt a Milla Bajnai Gordon politikai visszatérésével egybekötött október 23-i nagygyűlésén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
qxy
Bocsi. csak kérdezem . nem ő volt az a libás faszi aki át kurta a jó népet? nem tudom, csak kérdezem. Köszi.
Pálinkafőző Rézüst
@qxy: hosszú cikk, de feltétlenül olvasd el majd egyszer egy esős őszi napon. Akár már ma. Tárgyilagos, korrekt.
pashcutter.blogspot.hu/2011/11/bajnai-gordon-altal-tonkretett-hajdu.html
sza
@Pálinkafőző Rézüst: Nem olvasom el mert tényleg hosszú, de én úgy emlékszem hogy ők kifizették a beszállítókat azok nem fizettek a termelőknek... Na jó lehet hogy később elolvasom...
human
Valahol mindenki megosztó személyiség, de a többség azért hajlandó támogatni őt. Volt szerencsém látni és hallani őt egy fórumon. Elmondta gondolatait a múltról, jelenről és a jövőről. Amit mondott nem tetszett mindenkinek, de őszintén beszélt és egyszerűen el is tudta magyarázni az érveit. Engem a munkámban sem érdekel, hogy ki milyen kiállású. Ha jól végzi a munkáját inkább vele dogozok, mint egy pökhendi, nagyot mondó piperkőccel akinek csak a szája nagy de munkája 0.
qxy
@Pálinkafőző Rézüst: Köszönöm szépen . Tiszta.
Pilóta
Nyilván az LMP is megosztott, sőt talán a kettészakadás is téma lehet, hiszen nem csak egy tagból áll a párt:-)
Dr.luigilongo60
"A politikai hisztériakeltés eklatáns példája Pesty László „dokumentumfilm”-je, a Tolvajok ideje. A „dokumentumfilm” a kampány idejére időzített politikai propaganda. Ismerős a műfaj: az említett magyar szerzőnél jóval tehetségesebb Michael Moore és Leni Riefenstahl teremtette meg a zsánert. Pesty nyíltan vállalta, hogy politikai célzattal, a választásokra időzítve készítette a filmet. Bajnai, ekkor még miniszterelnök eljárást indított ellene, és a bíróság egyértelműen kiderítette, hogy a film valójában fizetős vélemény. A vádaskodást elkerülve hihetőnek tartom a tényt, miszerint a filmben meginterjúvolt személyek valós öngyilkosságokról beszéltek, de azon összefüggések és ítéletek, amiket Pesty a tanúk szájába adott, számomra kétségesek. A döntés, miszerint kinek van igaza, mindenesetre nehéz. Egy tenyésztő a könnyeivel küszködve mesélte, hogy a lányát és a feleségét emiatt kezelték a pszichiátrián. Pesty a filmben egy rokonszenves idióta, aki felderíti az igazságot – az önheroizálása egy idő elteltével egyenesen taszító. A rendező hátsó szándékainak felmutatása viszont nem teszi sem az elhangzó nyilatkozatokat, sem az érintettek anyagi és mentális tönkremenetelét városi legendává. Az egyenes oksági kapcsolat Bajnaitól a fejfákig, a Pesty-dokumentumfilm által kovácsolt vádirat hamis jobboldali mítosz, mely olyan részigazságokkal teszi magát hitelessé, mint a tönkrement emberek öngyilkossága. Az öngyilkosság Magyarországon egy szomorúan tipikus konfliktus-megoldási módszer. Rengeteg magyar vett véget életének anyagi gondok miatt, mégsem hibáztatják emiatt egyenesen a vagyonos vállalkozókat. A film nem tárta fel az öngyilkossághoz vezető utat, hanem a tanúk szájába adta a súlyos vádat: „Te ölted meg őket, Bajnai!” Pesty munkája politikai megrendelés. Ha a filmben elhangzó vádak helytálltak volna, a parlamentben minden egyes Bajnai-beszédkor felállt volna egy FIDESZ-képviselő egy táblával, melyen szerepel egy áldozat neve, kora, halálának dátuma és egy kereszt. A Magyar...
Dr.luigilongo60
@Dr.luigilongo60: "Nemzet bocsánatot kért Bajnaitól és a FIDESZ is egy idő után nem nyúlt az ügyhöz. Nem véletlenül. A képi anyag alapján valószínűnek tűnik az ügy által közvetlenül (de nem szándékosan) előidézett öngyilkosság.
A kilenc darab fejfás propaganda és az ügynek a mítoszozással való elbagatellizálása igazából az esemény egy adott politikai oldal szájíze szerint történő interpretálása, aminek valódi célja nem a történtek hiteles rekonstruálása, hanem egy kibaszott választás megnyerése. Szomorúan mindmáig a feketéket és a fehéreket keresték a sakktáblán, miközben a bűntény feltárására nem történtek lényeges lépések. De hát ez Magyarország, ahol minden pusztul és semmi sem épül!"

Csak az igazság kedvéért.
barew7
"Azzal pedig, hogy Bajnai Gordonnak a Milla ad lehetőséget arra, hogy kibontsa politikai zászlaját, nos, azzal kiderült, hogy itt szó sincs civil mozgalomról, új pólusról, nyitottságról, toleranciáról, demokratikus, alulról jövő elvekről. Viszont szó van restaurációról, szó van arról, hogy a szociálliberális elit, s a vele egyívású hazai komprádor-burzsoázia a Milla trójai lovával próbálja meg visszaszerezni a hatalmat, amit Orbán kicsavart a kezéből."...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Jól emlékszel! Én körüljártam az ügyet,a beszállitók gazembersége miatt történtek dolgok,a Bajnaiék meg egy jó nagyot buktak.!-szerencsére volt nekik miből.!!!
Csak tudod a politika azt kivánta hogy...
Soha nem gondoltam hogy a pesty néhány millióért hajlandó megmártózni a mocsokban.!!!
silber13
@Pilóta: Olyan érzésem van, hogy az LMP úgy igazából nem is akar semmit. Pontosabban egyet bizonyára. 2014-ben beevickélni a parlamentbe és kezdődhet az újabb 4 évnyi dagonya.
Disznópofa
...ha Messiás eljövetelét várják, akkor ne Bajnaira gondoljanak, most a helyzet nem a 2009-es szinten áll szerintem, hanem sokkal rosszabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.