A magyar jog igen szigorúan ítéli meg a hivatalos személy elleni emberölést, ezért valószínűtlen, hogy Tomas B.-t kiadnák a miénknél enyhébb szabályozzással rendelkező Ausztriának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@SELIG: Nem kevered a szlovák milliárdosnővel??Ő "csak" 4 embert ölt meg ,nem egy hivatalos személyt.Szemét dolgok vannak itt.
silber13
@a Pepita: Ausztria készséggel támogatja Magyarország legmagasabb kormányzati szintjeihez fűződő grazi kapcsolatait. Ki is akarhatna ennél többet?
SELIG
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ja de. Bocsánat.
marlin
@silber13: Kimegy Xerxész és elintézik "okosba"!! (mint az azeriakkal)
bosszants
Itt Szöged környékén a végleges életfogytiglanról beszélnek a hozzája értők!
Három csapás, drogos volt, a tette emberölésre irányult, hivatalos személy ellen tette, tehát annyi a minősítő, hogy a bíró lazán rámondhatja:
Tsibó, a legtöbb mi adható.
A tábla meg jóságosan megengedi, hogy ötven év múlva feltételesen kijöhessen.
Zsoel
@kopeba: Én például nem akarom, hogy Magyarországon az állam nevében gyilkolásszanak. Ugyan, mégis mitől lenne különb az ilyen alja gyilkosnál az az ember, aki azért gyilkolja meg őt, mert ő előzőleg meggyilkolt valaki mást? Nem az eltörölt halálbüntetéssel van itt a gond, hanem azzal a sok rohadt jogszabállyal, amely az ilyen söpredék jogait(?) védi. Mert ha nem védné, akkor nem Thomas B.-znének itt, nem takargatnák a mocskos pofáját, és nem rabkórházban istápolgatnák, hanem simán be lehetne vágni egy olyan fegyházba, ahol pár hónap után magától is bedobná a törülközőt. Addig pedig valami testhezálló munkával még hasznát is lehetne venni, amit részint az ellátására, részint az érintett hozzátartozók néminemű kárpótlására lehetne fordítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.